Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Facte rzucil mnie, bo nie poswiecam mu czasu

Polecane posty

Gość gość

Studiuje farmacje i mam bardzo duzo nauki. Moj facet, w sumie to juz chyba byly facet studiuje kierunek humanistyczny i mu sie nudzi non stop. Ostatnio powiedzal, ze chyba musimy sie rozstac, bo nie poswiecam mu wystarczajaco duzo czasu i mi nie zalezy. Co on niby oczekuje, ze sobie oleje studia i bede z nim siedziec caly czas?

Gość gość
Nie lepiej znaleźć faceta z medycyny? Wówczas wspólnie będziecie siedzieć w książkach.

Gość gość
Zostalismy para, gdy bylismy w liceum. Nie wiedzialam, ze studia nas tak porioznia. Myslalam, ze bedzie dumny z tego, ze ma abmitna dizewczyne.

Gość gość
Ja jestem dumny, że mam ambitną dziewczynę, a ona studiuje kierunek humanistyczny. Więc nie jest to tak że Twój chłopak ma dużo czasu bo jest na humaine, to zależy od osoby. Jeśli chcesz mogę Ci podać gg i będzie się łatwiej rozmawiało, przy okazji będziesz przez parę minut moim powodem, żeby nie pisać inżynierki.

Gość gość
No ale ogolnie rzecz ujmujac ma wiecej czasu niz ja. Tak sobie mysle, ze jakby mu zalezalo na mnie, to by zrozumial, ze musze duzo czasu poswiecac na nauke. Z czego piszesz inzynierke?

Gość gość
gg nie uzywam juz od dawna, bo moi znajomi tez go juz za bardzo nie uzywaja

Gość gość
Ja gg używam właśnie gdy nie koniecznie chcę podawać gdzieś w miejscu publiczny dane osobowe. Inżynierkę piszę z systemu oczyszczania wody na potrzeby laboratorium. Na początku miałem przygotować gotowy system, ale, że już się rok bujam z zamówieniem to skończy się jedynie na fazie projektowej.

Gość gość
A co do Ciebie to myślę, że nie będziesz miała problemów ze znalezieniem innego chłopaka. Obecnego/byłego kochasz, czy z jakiego powodu z nim jesteś/byłaś? Może to też okazja by dostać trochę przyjemności bez zobowiązań?

Gość gość
Ja jestem dziewczyną faceta, który z powodu pracy zaczął mnie zaniedbywać, coraz rzadziej się odzywać i nie poświęca mi już czasu tyle co kiedyś. Praca stała się jego priorytetem. Wiec doskonale rozumiem twojego faceta, który z tobą zerwał, ja też mam ochotę zerwać z swoim, po co mi namiastki związku... To niestety wygląda tak, że tej drugiej osobie nie zależy, bo gdyby zależało, to zawsze znalazłaby choćby minutę na napisanie, telefon. Zawsze znalazłaby czas dla tej najważniejszej osoby. A skoro nie znajduje, to znaczy, ze to wcale nie jest najważniejsza osoba. Skoro nie masz czasu dla chłopaka, to po co ci on??? Nie umiesz pogodzić nauki ze związkiem to za miłość weź się po studiach.

Gość gość
gość dziś jak dla mnie to kwestia dopasowania się tak by potrzeby kontaktu obu stron były podobne.

Gość gość
Ciezko w takim razie będzie jej znaleźć kogoś, kto prawie w ogole nie potrzebuje kontaktu z ukochaną osobą, bo ona ciagle tylko zajęta nauką.. Raczej każdy, kto jest w związku, potrzebuje kontaktu z drugą połówką. A ona ma inne priorytety

Gość gość
Ja na przykład widuję się z dziewczyną co 2 tygodnie, oboje studiujemy w różnych miastach i też mamy "priorytety". Więc jak jest wola znajdzie więc sposób.

Gość gość
Znajdź sobie kogoś kto też studiuje