Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nowonarodzony  Pustelnik

Dzięki kafeterii zerwałem z dziewczyną

Polecane posty

Gość Nowonarodzony  Pustelnik

Uświadomiłyście mnie, że nie jestem w stanie zapewnić jej tego czego potrzebują kobiety (dobrego samochodu, ładnego mieszkania, biżuterii), nie mam szans na dobrą pensję (choćby na poziomie średniej krajowej), a za bardzo ją kocham, by zmarnować jej życie, żeby za kilka lat wysłuchiwać jej pretensji o to jakim jestem nieudacznikiem. Chciałbym wam zatem wszystkim podziękować w imieniu swoim i jej za oszczędzenie nam godzin awantur i pretensji, za uratowanie jej kilku dobrych lat życia kiedy może sobie znaleźć jeszcze kogoś odpowiedniego. Dziękuję i pa.

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie warszawskim.

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie warszawskim.

Gość gość
marna prowokacja :O

Gość Nowonarodzony Pustelnik
To akurat prawda. Za nic nie wybaczyłbym sobie gdyby za kilka lat miała pretensje o nasz status majątkowy, a szans na poprawę nie widzę, więc to było jedyne słuszne wyjście. Teraz tego nie rozumie, ale mam nadzieję, że za kilka lat doceni.

Gość gość
brawo Ty

Gość gość
Brawo ja. Wpisz w Wikipedii Alfonsów. Poszukaj o nim info.

Gość gość
Dobra decyzja. Kobiety nie są dla biedaków.

Gość gość
oczywiście, bo kobiety to k****y i licza się dla nich tylko 3 rzeczy: kasa, kasa i kasa i nawet jeśli na początku jest nieco inaczej to po końcu zakochania i tak liczy się tylko kasa TO jest cała prawda o kobietach