Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Racirz

No powiedzcie mi w końcu jak to jest bo już nie wiem co o tym wszystkim myśleć?

Polecane posty

Gość Racirz

Czy ta pszenica richtich taka niebezpieczna dla zdrowia i życia człowieka? Można tym dzieci karmić?

Gość gość
Mówią że zabija podobno.

Gość gość
To podstawa naszego żywienia. Juz dawno obalono ta dietę bezglutenową. Najlepiej pytać lekarza jak ma się wątpliwości.

Gość gość
A co to jest pszenica richtich????

Gość gość
20:14 HA HA HA HA HA HA HA HA HA lekarza :D a najlepiej takiego z 50kg nadwagą! Jak masz przyjacół lekarzy to pytaj może powiedzą richtich jak jest! A richtich to znaczy -naprawdę.

Gość gość
Jak można obalić coś co jest nie do obalenia? To ciekawostka jest. 20:14 Oświecisz mnie?

Gość gość
Ślunzaczka richtich?

Gość gość
Była ślązaczka to tyż ślązaczka ni?

Gość gość
tak to nie jest dobre ale jest wszedzie, prubowac ograniczyc ile sie da.

Gość gość
Tak trzeba o tym mówić na okrągło to ważniejsze niż cokolwiek innego bo ludzie naprawdę nie zdają sobie sprawy z tego jakie to złe-nie zdają sobie z tego sprawy nawet wiedząc coś niecoś. Założę się że nawet jeśli ludzie już odrzucą pszenicę to naukowcy zmodyfikują białko innych roślin tak by rujnowało nam zdrowie-to walka z wiatrakami za którymi leży gruby hajs i władza absolutna. Wydaje mi się też że schodząc z samej góry nieco niżej nie stać nas na to by hodować naturalne organiczne jadalne rośliny-zbyt wielu pośredników-zbyt duży apetyt na zyski z których nikt nie zechce zrezygnować-ale może to nowe pokolenie rzekomo nie stawiające na materializm? -Zobaczymy jak pożyjemy. Póki co nie robić zakupów w sklepikach komercyjnych-dziwne wiem ale nie dano nam innych możliwości...

Gość gość
Nie, nie można. Tylko zebranymi w lesie korzonkami i jagodami... Ku*wa, całkiem wam ludzie odpie&rdala :o

Gość gość
01:33 No chyba tobie śpiąca królewno. Wiesz w ogóle na jakim świecie żyjesz? To podaj argumenty przemawiające za tym że cokolwiek wiesz... Śmiało! Zamiast bluzgać jak jakiś elektorat postkomunistycznych partii politycznych powiedz, bądź napisz tutaj coś mądrego używając logiki o ile w ogóle się z nią w swoim życiu spotkałaś!!!

Gość gość
"Czy ta pszenica richtich taka niebezpieczna dla zdrowia i życia człowieka?" Ja p*****le .. co to za nowy przeszczep znowu. Tak ciężko napisać "naprawde" ? Dlaczego wy tak kaleczycie i oszpecacie normalną ludzką mowe. Przecież to brzmi idiotycznie.