Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wrobiłam męża w dziecko

Polecane posty

Gość gość

mamy 10-letniego syna ale od bardzo dawna nie ukladalo sie nam. Mysle, ze mnie zdradzal od dawna. Zawsze mi sie wydawalo, ze nie zostawilby nas ze wzgledu na mlodego ale balam sie ryzykowac i zaszlam w ciaze. Nie wyobrazam sobie zeby mial mnie zostawic :(. Zdaje sobie sprawe, ze ja uroda nie grzesze, on wrecz przeciwnie. Slub wzielismy ze wzgledu na wpadke w wieku 20 lat.

Gość gość
Opowiedz co czujesz do siebie

Gość gość
Współczuje mężowi .

Jeszcze raz powtarzam: obowiazkowo robic testy na ojcostwo. Nawet jesli to fagas zdradzal jako pierwszy. :)

Gość gość
Nie mam wyrzutow. Robie to dla syna. Gdyby odszedl maz do innej, moje dziecko straciloby ojca, normalny dom

Gość gość
Z twojej gadki wynika że jest on Ci tylko potrzebny po to aby Cię utrzymywał .

Gość gość
nie ukrywam, ze finansowo mamy sie bardzo dobrze i to glownie dzieki niemu. W razie rozwodu na pewno na dziecku nie oszczedzalby. Ja po prostu nie wyobrazam sobie zycia bez niego :(. Nie chce zaczynac wszystkiego od nowa, zwlaszcza, ze naprawde wiem, ze do pieknosci nie naleze i trafilo mi sie jak slepej kurze ziarno, ze go poznalam. Jestem o niego bardzo zazdrosna i to jest glowny powod naszych klotni.

Gość gość
Chłopie o którym mowa jeśli to przypadkiem przeczytasz wiej jak najdalej tylko dziecka szkoda .