Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

chyba pęknę ze złości

Polecane posty

Gość gość

godzinę sprzątałam dom bo znajoma z dwójką dzieci przyszła, siedzi babsko w domu, napieprzyła 4 dzieci, nie pracuje i z nudów chodzi po chałupkach tylko nie zaprasza do domu cudzych dzieci, bo w domu trzeba po gościach i to z dziećmi sprzątać, nie lubię chodzić do nikogo bo moje dziecko jest grzeczne, a on z tymi dwoma urwisami to co najmniej jakby przez dom przeszedł tajfun. Nie dosyć, że przyszłam z pracy, pracuję bo mamy jedno dziecko, a ona ma 4 to nie musi, państwo daje jej w huj za darmo kupę pieniędzy. Pieprzony rząd, oby go szlag trafił.

Gość gość
Wczesniej pisałaś że roszenstwo braci 9 i 10l cie objada....

Gość gość
Na dodatek zayebali mi żelazko :(

Gość gość
do gość dziś - masz racje, ze to ja wcześniej pisałam, bo w naszym kraju mamy tylko jedną matkę mającą 9 i 10 letnie dziecko, jaka ty mądra, a nie umiesz się zabezpieczać przed kolejną ciąża. Typowa głupia matka polka, która umie tylko innych pouczać.

Gość gość
A skad ty wiesz czy ja potrafię się zabezpieczyć czy teze nie. Po sposobie twojej wypowiedzi, używanych zwrotach i nacechowanej agresji wiem że to ty pisałaś. I głupia matka polka- tak to jutro do swojej mamusi proszę nie do mnie.

Gość gość
Moglas szukac bogatego meza autorko to bys nie musiala z********ac. Jak twoj maz cie wygnal do roboty to trudno

Gość gość
Haha 2 trole w jednym temacie, będzie fajnie.

Gość gość
w sobote uirzadzamy sobie z mezem dzien d/u/p/y i w ten dzien moze mnie walic dowoli kiedy chce i spuszczac sie w nia :) nie mam problemu z tym ,ze moglabym "wpaść "