Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SMUTNAiZAGUBIONA

Co ja mam myśleć?

Polecane posty

Gość SMUTNAiZAGUBIONA

Streszczając, Mój TŻ ma 26 ja 21 lat, mieszkamy wspólnie od kiedy urodziłam synka czyli półtora roku. On... bardzo się zmienił, zrobił się nieczuły, niekulturalny (przerywa mi w pół zdania w towarzystwie, ucisza mnie w towarzystwie-bo coś chciał pokazać- odwraca się plecami, nie patrzy na mnie albo gapi się w komputer gdy do niego mówię. Dla mnie to nie do zniesienia... :( woli wypić kawę przed komputerem czy zjeść tam obiad niż z nami. W ciągu 4 letniego związku dostałam od niego jeden jedyny raz jedną różę... Choć prosiłam go o kwiaty nieraz :( a gdy się pokłócimy (nawet z jego winy) poprostu mnie totalnie olewa-jak powietrze. Co mam myśleć? Podpowiedzcie proszę...

Gość gość
Dodam, że od wczoraj mam niechęć nawet do rozmowy z nim i poprosiłam by przeniósł się do sypialni obok. Ma 2 zmiane i właśnie ide przygotować mu pościel.

Gość gość
Ja myślę że wina leży po obu stronach. Przerywa ci w towarzystwie, bo się wstydzi za ciebie

Gość gość
Teraz masz już przewalone. Urodziłaś dziecko. Ono zawsze będzie was łączyć. Poza tym z dzieckiem będziesz miała problem ze znalezieniem nowego partnera. Malo który facet chce taki balast. Pozostaje Ci męczyć się z nim dalej lub odejść. Radzę zrobić to drugie. On nie zacznie cię szanować jak za dotknięciem magicznej różdżki, tylko będzie coraz gorzej.

Gość gość
Co do wstydzenia to raczej wątpię ponieważ to było owe towarzystwo to jego brat i kuzyn którzy (tak myślę) bardzo mnie lubią :) spędzam z nimi czas nie tylko przy TŻ

Gość gość
Może ktoś jeszcze wyrazi opinię? Naprawde potrzebuje rady :(