Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ludzie którzy karmią psy i koty samą karmą sklepową to bezmózgi

Polecane posty

Gość gość

potem skarżą się że są chore i krótko żyją a jak mają nie chorować skoro wpieprzają samą chemie? ja swoim psom i kotom gotuje jedzenie albo daje im to co sama jem unikając ostrych przypraw i tego co może im zaszkodzić, karme też daje im ale jako dodatek nie codzienne i nie tylko ją i miałam psa na takiej diecie co żył 25 lat i umarł ze starości, najstarszy mój obecny pies ma 12 lat kolejny z jakieś 6 i 5 i żadne nie było na nic chore, z kotami to samo. Zaraz pewnie wyskoczy ktoś kto będzie pisał że układa specjalny jadłopis dla psa i że żre lepiej jego pies niż on sam :D wszędzie jest chemia ale można ją ograniczyć

Gość gość
i pewnie gó/wna po kundlu nie zbierasz tylko zostawiasz na trawniku, w parku ?

Gość gość
i pewnie gó/wna po kundlu nie zbierasz tylko zostawiasz na trawniku, w parku ? x a co ma jedno do drugiego? mieszkam na wsi i psy srają na mojej posesji na uboczu jeśli chcesz wiedzieć

Gość gość
A w mięsie tym sprzedawanym w sklepach też jest chemia, antybiotyki. x wszędzie jest chemia ale jakoś moje psy jedzą takie mięso i nic im nie jest, nie raz słyszałam o ludziach którzy karmią psy samymi karmami i zapadają na jakieś paraliże i zdychają. Ty też żresz chemie ze sklepu i żyjesz

Gość gość
Ja karmie karma, mam kota. Ale nie whiskasen czy kityycattem, sheba czy gormetem dostepnymi w marketach. Kupuje w ssklepie internetowym, kupuje droga i z bardzo dobrym skladem karme. Zarownk sucha jak mokra. Moj kot takze zyje w dobrym zdrowiu. Daje tez mu wolowine i piersi z kurczaka.

Gość gość
ja mojemu psu kupuję karmę Doctor Dog, ma w niej wszystko to czemu potrzebuje, witaminy, minerały, karma jest naturalna bez zadnych sztucznych skladnikow

Gość gość
jeszcze mnie nie posrało żeby gotować jedzenie kotu.sama nie jem żadnych frykasów a może kici mam filety z kurczaka serwować?d**y jej nie rozerwie jak zje karmę z biedronki.

Gość gość
A ile zwierząt musi zostać zabitych zeby twój pies miał co zrec przez 25 lat. Ty sie martwisz o swojego pieska ale to ze zabijasz dla niego inne zwierzęta to juz masz w d00pie

Gość gość
mnie zawsze zastanawiało dlaczego ludzie kupują worki karmy np w biedronce i karmia tym zwierzaka, to tak jakby czlowiekowi kupiono worek 50 kg chrupek smakowych i sypano mu do miski codziennie. psu powinno sie gotować żarcie bez przypraw w specjalnym dla niego garnku.

Gość gość
w specjalnym garnku?a może jeszcze na oddzielnej kuchence?

Gość gość
W oddzielnym pomieszczeniu a najlepiej jakby pies miał własną kuchnię

Gość gość
Mój pies jest celebrytą, ma wszystko co potrzeba i osobistą służbę oraz kierowcę, to ja. Pies niestety prawa jazdy nie zrobi :-)

Gość gość
Moj ma prawo jazdy i własne auto

Gość gość
Mów mi tu zaraz co za rasa, też sobie takiego kupię. Chyba, że to mąż i prowadzisz go na smyczy, żeby nie uciekł :-)

Gość gość
To rasa "pies policyjny" :-D

Gość gość
no ja swojemu daję naturalna karmę od Doctor Dog, nie zawiera sztucznych mączek tak jak te karmy sklepowe