Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jaki wózek dla ciężkiego dziecka ?

Polecane posty

Gość gość

Co się teraz sprawdza ? obecnie mam espiro active ale nie jestem zadowolona ponieważ córka daje mi nogi na kółka,przednie koła blokują się przy skręcaniu lub podczas snu nawet na podniesionym podnóżku córka dotyka kółek i ciężko się jedzie bo podnóżek jakoś się rozciągnął czy coś :D gdyby był sztywny to by nie było opcji by dotknęła no i 2 problem bo córa ma 14kg i 94cm a prawie 2 miesiące temu skończyła 2 lata,musi jeździć jeszcze w wózku bo jest dzieckiem nadpobudliwym i wszędzie jej pełno,potem się zmęczy a ja nie mam zamiaru jej nosić i jeszcze np.zakupy :) i często się potyka przez tą swoją żywiołowość i oczywiście potem leży :) Co teraz się sprawdza ?

Gość gość
Taczka?

Gość gość
Ja miałam Mutsy transporter - mój ważył tyle na rok! Lekki, fajnie się składa, ale rozłożony dużo miejsca zajmuje.

Gość gość
inglesina jest dla ciężkich dzieci :)

Gość gość
Ja mam city elite- baby jogger. Wozek z dzieckiem jest dosc ciezki ale moj syn który za miesiac konczy 2 lata i ma 15 kg i 100 cm miesci sie w nim swietnie i ma jeszcze zapas miejsca. Takze moge polecic ten wozek dla duzego dziecka

Gość gość
A ja cały czas jeżdżę spacerówką w Anexie Sporcie i nie chcę zmieniać na jakąś badziewną parasolkę, która zaraz się połamie.

Gość gość
Polecam Anexa Sporta. W tym wózku idealnie dopasujesz amortyzację do wagi dziecka, dzięki temu i tobie i dziecku będzie komfortowo.

Gość gość
Dla ciężkiego dziecka to musi być solidny wózek i taki jest Amelis pro, to jest wózek po prostu nie do zdarcia, użytkowałam go w sumie 2 lata i nie widać na nim śladów zużycia, nic nie pękło, nie skrzypi, jest moim zdaniem najlepszy.