Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mcsoaccni

nic nie rozumiem

Polecane posty

Gość mcsoaccni

a wiec tak. chlopak z mojego kierunku, ktorego nigdy w zyciu nie widzialam na oczy zaczepil mnie na fcb. po zdjeciu wydal mi sie naprawde przystojny wiec kilka h pozniej odczepilam go a on napisal. szczerze mowiac rozmawialo nam sie tak sobie poniewaz nie wydawalo mi sie aby on staral sie podtrzymywac ta rozmowe, wiecie, nie widzialam takiego zaangazowania. 2 dni pozniej napisal jeszcze raz z podobnym rezultatem a potem cisza. chyba dopiero po 5 dniach sie odezwal, pod wieczor a ja wkurzona odpisalam mu dopiero rano, on po kilku godzinach, i potem znowu po 2 dniach. musze przyznac,ze po tych 2 dniach rozmawialo nam sie naprawde fajnie, duzo sie dowiedzialam o nim mimo,ze sama mu napisalam,ze jest bardzo tajemniczy, nie chce nic o sobie prawie mowic ale wiem juz,ze nie mieszka w moim miescie. nastepnego dnia ja napisalam do niego, wyslalam nawet zabawny obrazek odnosnie sytuacji ktora mnie spotkala on odpisal jednym zdaniem. wkurzylam sie wiec odpisalam mu rowniez zdawkowo i tak kilka zdan po czym juz on nic nie odpisal a ja poczulam sie idiotka,ze w ogole pierwsza odezwalam sie... i minely 2 dni a on milczy. nic nie rozumiem z zachowania tego faceta - po co pisze skoro w ogole nie dba o jakosc tej rozmowy? po co w ogole kontynuuje ta znajomosc skoro odnosze wrazenie,ze robi to na odwal sie? wiem,ze mu sie podobam ale mimo tego on wcale nie sprawia wrazenia faceta chociaz odrobine 'zajawionego' - bo nie szuka tego kontaktu. nie wyglada mi na faceta co chcialby zaliczyc, nawet z tego samego miasta nie jestesmy takze O CO CHODZI?

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona