Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chyba jestem psychiczna! Mam idealnego chłopaka, ale brakuje mi w nim jednej rze

Polecane posty

Gość gość

Brakuje mi rozmów, zwłaszcza pisanych. Niby codziennie rozmawiamy,jak się spotykamy,przez telefon i na czacie,ale dla mnie te rozmowy są marne. Ja bym chciała ciągle uniesień jak w romansie, żeby mi pisał jaki jest szczęśliwy, jak tęskni itp wiem, że przesadzam,bo mogę na niego liczyć,przyjeżdża po mnie,podwozi,jest kochany, randki,kwiatki itp ale jak np widze,ze byl online 3 mjnuty wczesniej i nic nie napisal to mysle tylko nie zalezy mu juz na mnie albo pisze z inna. Niby spedza ze mna caly wolny czas,ale ja i tak ciagle sie martwie...

Gość gość
Hahahaha już mu współczuje. To jesteście właśnie wy kobiety. Macie praktycznie wszystko Z WYJĄTKIEM JEDNEJ GŁUPIEJ RZECZY i wam się wali w głowach. żenada.

Gość gość
Typowe. Niejedna kobieta, pod wpływem takich emocji, zniszczyła związek. Polecam dobrze się nad sobą zastanowić i poszukać przyczyny tych niepokojów. Albo mają one rzeczywiste podstawy, albo nie. Jeśli nie mają, bo sama piszesz, że jest dobrze, to problem jest w tobie i ty powinnaś się nim zająć. Tym problemem. Powiedziałbym, że jest w tym jakieś chciejstwo, żeby mieć wszystko. Zabrać sobie całego człowieka. Zawłaszczyć każdą chwilę i każde słowo. Zaborczość.

Gość gość
Marzę o tym,by napisał do mnie romantyczny list.

Gość gość
Dlaczego nazywasz to czymś głupim? Mężczyźni też maja dziwne potrzeby i wymagamia co do kobiet. Czuję, że to ten jedyny,ale przykro mi, bo ja oczekuję wyznań, więcej czułości,uniesień, a on nie wiem chyba spokoju oczekuje.

Gość gość
A może on marzy o czymś innym? Może on też ma swoje oczekiwania, których nie masz zamiaru spełniać? Jeśli chodzi o tę jedną rzecz, to znaczy, że związek to dla ciebie zbyt duże wyzwanie.

Gość gość
ze byl online 3 mjnuty wczesniej i nic nie napisal to mysle tylko nie zalezy mu juz na mnie albo pisze z inna x TO JEST GŁUPIE. Był online 3 minuty wcześniej i nic nie napisał. Naprawdę jak to czytam, to robi mi się niedobrze. To jest tak durne. Tobie nie chodzi o czułość, tylko maksymalne skupienie uwagi na tobie. Prawdopodobnie dlatego, że jesteś zaborcza i zazdrosna.

Gość gość
Trochę masz racji 01:06 ale też brak emocji może wykonczyc związek. W sumie to nie jest źle. Dogadujemy się jak kumple,a do tego jest pociąg seksualny. Tylko ja mam obawy...jest zaangażowanie i namiętność, a intymność? Nie opowiada mi swoich snow,nie pyta o moje, zero rozmów o przeżyciach wewnetrznych :-(

Gość gość
No jestes troche psychiczna, zyc czlowiekowi nie dasz.

Gość gość
01:12, nie bredź! Jak chcesz wewnętrzych zwierzeń to poszukaj kolegi który jest gejem. Oni są w tym nawspanialsi! Serio. Idealny chłopak to taki który spełnia się w ażnych sprawach. Jak chcesz żeby był bardziej romantyczny to mu po prostu o tym powiedz! Sama napisz mu jakiś miłosny romantyczny tekst i sama zainicjuj coś, czego oczekujesz. Jezuuuuu....Facet nie czyta w myślach bo to facet a nie kobieta i nie gej. Może jeszcze wymagasz żeby to on rodził , wtedy było naprawdę romantycznie.

Gość gość
Chcesz bardzo romantycznego faceta, dla którego będziesz księżniczką, poza którą świata nie będzie widział:) Nie potępiam Cię za to. Jedynie wyciągnęłam taki wniosek.

Gość ruski kosmonauta
autorka to tępa i chora umysłowo suka jak 90% bab obecnie, takie realia

Gość gość
A ja autorkę trochę rozumiem . Z tym ze mój pisze dużo nawet jak się nie widzimy. My z chłopakiem w ogóle nie rozmawiamy o takich rzeczach.. on mało się zwierza ja przy nim coraz mniej . Nie wiem jak to opisać ale rozmawiamy tylko o codziennych sprawach on jest mało wylewny i zbyt dumny .

Gość gość
I jak ma problem to tez nigdy nie mówi . Nie wiem czy w ogóle umie rozmawiać o problemach .

Gość gość
1:19 mowie mu o tym,a on nie wie o co mi chodzi, mówi kurczaczku, pierniczku i uważa to za czułość i romantyzm.

Gość gość
01:22 dokładnie o tym marzę. Czy są kobiety, które by nie chciały takiego? No może te co marzą o bad boyach,zimnych,zdradzajacych. Ja zawsze marzylam o typowych cieplych kluchach, tzn by na zewnatrz byl normalny meski,ale przy mnie miekki jak owieczka. Boje sie,ze juz nigdy tak nie bedzie. Mowi mi komplementy,ale chcialabym aby gdy jestesmy razem i nie prowadzi auta to zeby sie we mnie wpatrywal 90%czasu.są takie pary i bardzo im zazdroszcze.

Gość gość
01:54 to zupełnie jak mój :-( gadamy tylko o tym co było w ciągu dnia i co będzie następnego dnia,nigdy żadnych marzeń,szaleństw,snow,fantazji. Chociaż o probemie raz mi powiedział.

Gość gość
znajde gdzies artykul o roznicach miedzi kobietami i facetami.jakies 10 punktow o niezrozumieniu.jeden z nich to "nie licz na wpolczucie czy empatie, od tego sa rodzice i przyjaciolki"inne to ze facet nie powie ze cie kocha,ale zamiat tego umyje ci auto

Gość gość
To może ja się za dużo telenowel naogladalam gdzie mężczyźni są czuli,empatyczni

Gość gość
proszę pamiętać, że autorka ma 15 lat :) dorosła kobieta na takie rzeczy nie zważa.