Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy warto pracować w CC??

Polecane posty

Gość gość

Co myślicie o pracy w call center? Czy to tylko sposób na zarobek np. dla studentów czy uważacie że da się tam też zdobyć jakieś przydatne umiejętności i jakąś pozycję?

Gość gość
praca dla małp i przegrywów życiowych

Gość gość
To zależy gdzie i jak do tego podchodzisz. Są ludzie którzy się przykładają i faktycznie awansują a są i tacy po których od razu widać że przyszli tylko na przeczekanie. Znam ludzi, którzy awansowali na team managerów, managerów itp. w różnych call center. Ja sama pracowałam przez rok w cc enel medu, ta praca mi się podobała bo odbierałam tylko połączenia przychodzące, nie mogłabym komuś wciskać niczego a tutaj naprawdę było w porządku.

Witam Ja prowadzę małą firmę zajmującą się bankowością. Już od kilku lat zajmuję się tą działalnością jednak interes szedł mi tak sobie. Postanowiłem po rozmowie ze znajomym zaufać CC, wybór przypadkowo padł właśnie na firmę CCIG dla zainteresowanych podaję stronę https://ccig.pl/. W krótkim czasie zysk w mojej firmie naprawdę podskoczył nie spodziewałem się takiego efektu widać, że znają się na tym co robią i robią to z pasji a nie przymusu. Pracuje tam moja znajoma i bardzo jest zadowolona, przychodzi do pracy z uśmiechem na twarzy, panuje tam świetna atmosfera jak na razie nie wyobraża sobie innej pracy