Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie jestem spełniona jako kobieta

Polecane posty

Gość gość

I nawet nie mam chęci tego zmieniać. Czuję obrzydzenie do mężczyzn. Tylko jak pozbyć sie tego dziwnego uczucia i przestać czuć się istota powołana nie do duchowości a życia w społeczeństwie, seksu, ego itp

Gość gość
seks to największło zło zezwierzecenie należy od tego uciekać

Gość gość
Żarty jakieś?

Gość gość
po co ci seks przecież to największe zło

Gość gość
Gdyby nie to zło nie byłoby Ciebie na świecie ;)

Gość pffff
gość dziś : Pie/rdo/lisz jak potłuczona. Weź wyp/ier/dalaj bo w każdym wątku gdzie pojawia się słowo "seks" piszesz to samo. Masz jakieś problemy psychiczne czy jak? Bo normalnemu człowiekowi by się nie chciało pisać tak w każdym temacie. Ile ty masz lat? Podejrzewam, że jesteś dorosła a zachowujesz się jak dziecko z gimbazy. Może miałaś przykręcone zabawki do podłogi w dzieciństwie? Ogarnij doope bo na nikim wrażenia nie robisz i każdy tylko się z ciebie śmieje albo cię ignoruje. Chcesz zrobić coś pożytecznego? Weź zajmij się czymś konkretnym a nie siedzisz 24/dobę w necie i ludzi wku/rwi/asz. Nie sprowadzisz nikogo na swoją drogę myślenia więc sobie odpuść

Gość gość
chyba masz powolanie?

Gość powołany
Moim powołaniem jest doopczenie się

Gość gość
Gość z 2;49 to facet

Gość gość
a mnie pasuje ta wypowiedz z2,49 i bez znaczenia jest czy to pisze facet czy kobieta. patrząc z boku na kopulujacych ludzi, zachowują sie jak zwierzeta. poza tym seks jest nudny, czasochlonny, męczący. Mnie się nie chce w to angazowac , wole robic w tym czasie co innego. No ale mam faceta, wiec czasem trzeba cos zrobic w tym względzie, zeby bylo ok. faceta kocham, ale bez seksu spoko bym mogła z nim byc. I nawet mnie ie obchodzi czy on mnie pożąda i te wszystkie pierdoły z tym związane.