Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

myślicie że sms na dzień matki to ok? nie umiem z nią rozmawiac

Polecane posty

Gość gość

Z matką mam trudna relacje, zawsze olewala rozmowy ze mną, zbywala mnie gdy najbardziej tego potrzebowałam bo na tle nerwicowym ciągle przecierala czysty juz parkiet, ciągle gotowała do urzygu a dla dziecka nie miała nawrt 5 minut dziennie. Nigdy nie przytulila, nie podeszła serdecznie. Nigdy nie okazywała ciepła. Nie bronila mnie gdy ktos atakiwal mnie slowem, nie stawala po stronie dziecka a inne matki stawaly za dziecmi murem. Czulam sie przez to i czuje gorsza, nieko chana. Ona twierdzi ze nie zrobila nuc zke w wychowaniu mnie ale czuje ze ona wie ze byla oschla. Nie chce z nią gadać i życzenia wysłałam smsem. Czy uważacie że mimo tego jaką dana matka jest to należą jej się życzenia przez telefon nawet jak to dla mnie nie lada wyzwanie? Matkę winie za wiele. Za krytykę wieczna, za brak zainteresowania mną od strony rozmowy, psychologicznej strony.

Gość gość
troche dziwnie wysylac zyczenia smsem do wlasnej matki

Gość gość
A czym ma wysyłać skoro matka nie wytworzyła z nią żadnych więzi???? Niech się cieszy ze dziecko choć sms wyśle

Gość Jedynaczka1
Nie wyobrażam sobie komunikować się z własną mamą sms Kontakt mamy z sobą doskonały.

Gość gość
Myślę że już lepsza byłaby kartka z życzeniami.

Gość gość
ja swojej też wysłałam SMS . to i tak dużo jak dla niej.

Gość gość
Ja nie dzwoniłam, ani nie wysłałam sms-a, tylko złożyłam się z rodzeństwem na wspòlny prezent. Kontakt z matką mam raczej zimny, nie lubię składać jej życzeń i się z nią ściskać. Co ja mòwię - nie lubię, NIENAWIDZĘ!