Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Gryph

Dlaczego matki....

Polecane posty

Gość Gryph

....Nie pozwalają swoim córkom interesować się chłopakami, chociaż same to kiedyś robiły, zainteresowały się jakimś mężczyzną, czego efektem jest córka? Nie rozumiem tego paradoksu. Ja swoją mamę rozumiem, chciała mnie chronić, przed pobiciem, ciążą, gwałtem, przemocą psychiczną, kradzieżą pieniędzy. Ochroniła mnie bardzo dobrze. Tak dobrze, że mam 22 lata i nigdy nie byłam z żadnym chłopakiem nawet na spacerze. I już nigdy to się nie zmieni. Mama miała 23 lata, jak wyszła za mąż. Kiedy zwróciłam jej na to uwagę, ona mi odpowiedziała "tylko że ja miałam prawo jazdy i ukończone studia." Tak, zgadliście, ja nie mam ani prawa jazdy, ani ukończonych studiów. Jestem zakałą rodziny, czarną owcą. Żałuję. Moja mama to kobieta sukcesu. Pozdrawiam cię mamo serdecznie. Nieudacznik życiowy.

Gość Gryph
Matki-radzę wam-straszcie swoje córki seksem, obrzydzajcie im chłopaków, mówcie, że chłopakom tylko seks w głowie, że chodzenie na randki powoduje niezdanie do następnej klasy. Gwarantuję Wam, że dzięki temu nie zostaniecie babciami w młodym wieku. Więcej, nie zostaniecie babciami już nigdy w życiu. Działa, naprawdę. W moim przypadku pomogło.

Gość gość
ochronila cie jeszcze przed jednym, uzywania rozumu.