Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

smród od sąsiada

Polecane posty

Gość gość

od mojego sąsiad od 2 dni strasznie śmierdzi , smród jest nie do zniesienia , gdybym chciała porównać to coś takiego jak z chlewa brudnego, obora podejrzewam że być może czyści klatki po jakiś zwierzętach albo robi bimber i te odpady służące do robienia tak cuchną leci do mnie przez wentylację co byście zrobiły na moim miejscu

Gość gość
ten zapach powtarza się ras, dwa razy do roku bliżej wakacji je/bie ohydnie że wczoraj to w kuchni nawet brzydziliśmy się jeść mój mąż chciał wezwać policję ale go powstrzymałam żeby nie zawracał policji głowe bo to za błaha sprawa

Gość gość
No właśnie, idź i zapytaj o co chodzi bo się żyć nie da.

Gość gość
tylko ja tam chodziłam już kilka razy, bo raz lali mi wode na balkon, drugi raz że toczyli jakieś butelki wieczorem po podłodze, byłam i zwróciłam im uwage to ta baba powiedziała mi że ona może robić co chce bo to jest jej mieszkanie własnościowe.Kobieta wiek około 60 lat z mężem. więc nie wiem czy jest sens iść znowu i gadać , ustaliliśmy z mężem że pogada z tym facetem jak go spotka na klatce

Gość gość
Nie licz na męża. On będzie robił wszystko, aby go nie spotkać. :D Założę się, że ma w szafie 30 par rurek. :D

Gość gość
Hahahaha :D