Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem dziewicą, mam 20 lat

Polecane posty

Gość gość

Wszystkie moje koleżanki już dawno temu uprawiały seks a ja jestem bardzo nieśmiała i wstydze się nawet jak jakiś chłopak na mnie patrzy. Jestem raczej wesołą dziewczyną, podobno całkiem ładna ale mój urok zakrywa moja nieśmiałość. Jak się tego wyzbyć? Prosze o poważne odpowiedzi.

Gość gość
Spróbuj wyjść gdzieś i wypić jakieś piwko. Może Cię rozluźni i będziesz bardziej otwarta. Tylko nie idź do łóżka z pierwszym lepszym. Proszę. Nie spinaj się swoim dziewictwem. Kiedyś to zrobisz. Nie musisz się spieszyć.

Gość gość
Ja się nie spinam z tym, po prostu zwyczajnie chciałabym kogoś poznać i być w związku ale gdy tylko słyszę jakiś komplement to z automatu zawstydzam się i uciekam. Alkohol źle na mnie działa, wtedy płacze hehe.

Gość gość
To nie mam więcej pomysłów, skoro po alkoholu wpadasz w gorszy nastrój. Chyba po prostu musisz czekać na drugiego nieśmiałego. Takiego, który przełamie Twoją nieśmiałość. Chętnie bym Cię poznał, ale ja niestety już zajęty jestem i sporo starszy od Ciebie.

Gość gość
Dziękuje za miłe odpowiedzi ;) Jest taki pewien chłopak który mi się bardzo podoba. Ja chyba jemu też ;) Ale wydaje mi się, że wykorzysta mnie i nic z tego nie będzie.

Gość gość
Bądź asertywna. Nie musisz tego robić skoro nie jesteś pewna. Możesz się spotykać, poznawać, a zrobić to dopiero, jak zdobędziesz zaufanie do niego.