Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy to dobre sygnały

Polecane posty

Gość gość

Witam, Chciałbym usłyszeć pewne opinie na przedstawioną przez mnie sytuację. Poznałem dziewczynę, nie wiem ale od razu mi się spodobała. Z reguły taki nie jestem, potrzebuje czasu na to. W tym przypadku jest inaczej, chyba zauroczyłem się w niej. Znamy się od dwóch miesięcy. Mamy codziennie kontakt, piszemy, dzwonimy, ona też do mnie dzwoni - co było dla mnie dużym zaskoczeniem. Jednak, widzieliśmy się do tej pory dwa razy, zawsze bardzo krótko bo mówi, że nie ma czasu. Zawsze się wykręca pracą, albo inną rzeczą co się nagle jej przytrafi. Po paru razach takiej odmowy zapytałem się delikatnie, czy się jej nie narzucam (ja taki jestem lubię otwarte karty). Po takiej wiadomości zadzwoniła do mnie, że wymyślam, że wcale tak nie jest, że wszystko źle interpretuje, że jest inaczej, że muszę być cierpliwy. że ma mnie na uwadze. Wydaje mi się, że mówi prawdę, jednak nie mogę się z nią umówić tak po po prostu pogadać, chociaż z godz., rozmowa przez telefon to nie to samo, po takim spotkaniu będę wiedział dużo więcej. Nie wiem co o tym wszystkim myśleć, czy odpuścić temat.

Gość gość
Ja bym otwarcie powiedział, że na razie wstrzymuję kontakty i żeby odezwała się, jak będzie chciała się spotkać.

Gość maczu piczu
Masz byc cierpliwy bo ona ma cie na uwadze? To chyba jakis zart. Pojdz na dystans bo ona szuka lepszego a ciebie ma jedynie na uwadze i jak nic sie jej nie przytrafi to moze wtedy bedzie miala czas dla ciebie. Powiedz jej ze nie masz czasu na rozmowy przez telefon ale chetnie sie spotkasz i pogadasz.

Gość gość
Moze ma chlopaka? ;-)

Gość gość
Wydaje mi się, że ONA MA KOGOŚ i pogrywa z Wami oboma "na dwa fronty".

Gość gość
Celem uzupełnienia tematu, pare dni temu szła na wesel z kims i przesłała mi swoje zdjecie po wizycie u kosmetyczki i fryzjera, wczesniej tego nie robiła, nawet kiedys sama powiedziałą ze nie przesyła fot. To może jednak się rozkręci ?

Gość gość
Jeszcze co do lepszego chłopaka. Nie uważam sie za pieknego, ale też nie jestem brzydki, jestem dosć przystojny. Mam dobrą pracę, mieszkanie, jestem obyty w swiecie , częśto wyjezdzam za granicę słuzbowo , ma tez doppier/aż 28 lat. Troche mnie to wkurza, bo ostatnim razie jak mi jedna wkręcała przez 3 miesiace, przepraszała dzwoniła a potem nic nie wyszło, dlatego ja lubie otwarte karty, a nie zabawę. Chyba zdaje się jej o co mi chodzi, jak zeby się z nią spotkać wstawałem o 5 rano zeby spotkać ją przed pracą, troche to moze upokarzajace - ale mnie wzieło i chciałem tego.