Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anonimowaapannaa

Czy warto zamawiać z allegro wyprawkę? gdzie znajdę w miare tanie, dużo rzeczy?

Polecane posty

Gość Anonimowaapannaa

Chciałabym z jednej aukcji, lecz nie umiem znaleźć. ; / Szczotkę do włosków dla dziecka butelkę antykolkową ( szklaną i plastikową w sumie to dwie) podpaski / podkłady poporodowe majtki jednorazowe wkładki laktacyjne zawieszkę do smoczka. Najlepiej przesyłka pobraniowa. może któraś z was zamawiała i ma pojęcie co i jak. Myślę nad laktatorem, jak myslicie? warto? Póki co zapowiada się że mogę mieć pokarm ale nie wiem ; /( siara mi wycieka.. od 5 miesiaca. jestem na początku 7.) Czy coś jeszcze będę potrzebować? ( szczotki do butelek gruszkę do noska itp) czy to zbędne gadżety?

Gość gość
Ja zamawiałam praktycznie wszystko na allegro. Zobacz u użytkownika HubiWorld.

Gość gość
Ja też kupowałam u HubiWorld trochę rzeczy (przewijak, pieluchy flanelowe, worki na mleko, na brudne pieluchy, drobne akcesoria dla dzieci typu gruszka,szczotka itd), szeroką ofertę ma też Świat-dziecka ale zniechęciły mnie komentarze. Akurat wkładki laktacyjne i podkłady poporodowe chciałam konkretnych firm które miałam sprawdzone (wkładki Johnson's a podkłady bella), więc kupiłam tam gdzie było tanio, w baby-mix, dobierałam jakieś podkłady do przewijania i ine higieniczne, a żeby oszczędzić na wysyłce to od razu brałam z lekkim zapasem. Kosmetyki Hipp u maczek23, też na zapas, u nas chusteczki Hipp są dość drogie, a tam rozsądna cena, w polskich drogeriach nie ma też dostępnego np. kremu na wiatr i zimno.