Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kulawy miś 123457

Chamscy rodzice

Polecane posty

Gość kulawy miś 123457

Witajcie, dzisiaj jest dzień matki, złożyłem matce życzenia, mieliśmy po południu pojechać cala rodzina do babci na grób a potem do drugiej na kawę (żyje ;) ). Mama oczywiście się ucieszyła że jej złożyłem życzenia, by chwilę później odezwać się do mnie z uniesionym głosem, że jedziemy do babci za 5 min a ja przed komputerem (od razu zaznaczam że nie gram w gry - montuje filmy, takie mam hobby) no to jej mówię : nie krzycz tak, a ona do mnie że mi zaraz pysk strzaska, za chamski ton do niej. Chwilę później zbieram się do wyjścia (rodzice wyszli z ok 5min wcześniej) patrzę - router w holu wypiety, nie ma go. A jak wyszedłem na dwór to okazało się, że rodzice już pojechali. Piszę teraz z telefonu. Dzwonię do mamy dlaczego nie mogli poczekać chwilę, to ona znów się na mnie drze i gdy tylko zdołałem się odezwać ona zaraz się wyłączyła. Wtf? Zostałem sam w domu, bez internetu- nie mogę montować filmu, gdyż pobieram materiały na bieżąco, jak potrzebuję. Oczywiście przeżyje ;) tylko denerwuje mnie zachowanie rodziców. Nigdy nie interesowalo ich to co robię i zawsze byli na przekór a mi wmawiali że to ja jestem zły. Wyłączają z byle powodu internet, bo się "źle zachowuję" i co rusz ucinaja skrzydła.

Gość gość
Byli dzis w kościele może? Moi zawsze sie tak zachowują w niedziele po mszy, jakby w nich diabeł wstąpił

Gość gość
masz złych rodziców nie martw się przeżyjesz a matka twoja prawdopodobnie dostała okres a twój ojciec się jej boi

Gość gość
" gość dziś Byli dzis w kościele może? Moi zawsze sie tak zachowują w niedziele po mszy, jakby w nich diabeł wstąpił " x przecież to kościół szatana udający chrześcijański

Gość gość
Kurwa co za problemy, z dupy nie no neta mu wylaczyli :O

Gość kulawy miś 123457
Siedzę po kilka godzin dziennie - fakt. Ale montaż tyle wymaga. Kiedyś grałem w gry i to dużo ale teraz spodobał mi się montaż i zamierzam pójść do szkoły filmowej

Gość gość
To co z tą mszą?

Gość kulawy miś 123457
Byliśmy rano na 9 na mszy i 10 procesja

Gość gość
Niektórzy ludzie uważają, że jak pies narobi w domu to trzeba złapać go za kark i zmusić do bliższego kontaktu z gównem. Ciebie rodzice "wychowują" w podobny sposób. Masz się nauczyć, że jeśli nie będziesz szybko wykonywał poleceń to spotka Cię za to określona kara. Zamiast tresować powinni z Tobą rozmawiać.