Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Agnecha35

Urodziny dziecka w Trójmieście?

Polecane posty

Gość Agnecha35

Hej. Piszę z takim małym problemem. Zaczyna się robić piękna pogoda i zbliżają się urodziny mojego 10-letniego synka. Chciałabym urządzić mu wspaniałe urodziny. Mój problem polega na tym że nie mogę zdecydować się gdzie. Macie jakieś propozycje? Sprawdzone miejsca gdzie wyprawiałyście urodziny swoim dzieciom? Będę wdzięczna za podpowiedzi.

Gość Worna39
Ja wyprawiałam urodziny syna w Adventure Park Kolibki w Gdyni. Mają wiele do zaoferowania z zabaw i atrakcji. cenowo strasznie to też nie wychodzi a dzieciaki przynajmniej będą się świetnie bawić. www.adventurepark.pl

Gość julitka888
Ja również bym poleciła Adventure Park Kolibki. Najlepiej dzieciaki bawią się w takich miejscach gdzie mogą się wyszaleć. Jak na świeżym powietrzu to tym lepiej dla nich. www.adventurepark.pl

Gość Marylka222
Dziewczyny dobrze piszą. Gdyni warto pomyśleć o Parku Kolibki. Sama mieszkam w Gdyni więc ciężko pisać mi o innych miastach bo w Gdańsku czy Sopocie rzadko jestem. W Adventure Parku masz naprawdę nie drogo, ale dużo możliwości, czy to tematyczne zabawy czy inne. Myślę że warto pomyśleć o czymś takim gdzie wszyscy będą się świetnie bawić i czuć.

Gość gość
Ja na urodziny swojej córki wynajęłam namiot halowy z firmy www.namiotyhalowe.pl i było suuuuper przyjęcię na dworze. Dzieci biegały i się bawiły .