Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiem że to ty, tak samo stuknięty jak ja.

Polecane posty

Gość gość

Różnica polega na tym, że wszystkich na kafeterii traktuję z przymrużeniem oka.

Ale wiesz, że wszyscy tu są prawdziwi? I często ich problemy są realne choć trafiają się też trolle?

Gość gość
Nie mogę brać odpowiedzialności za cudze wyobrażenia, kafeteria jest formą zabawy bez zobowiązań. O ile wiem wszyscy tutaj są anonimowi, a przeprowadzane rozmowy są nic nie znaczące, z mojego punktu widzenia. Szczerość jest bardzo ważna, nie można zabawiać się ludźmi,których znamy. Ja wiem kim jesteś, ale nie wiem jak długo tutaj byłeś, śledziłeś mnie.

Dawno temu poznalam swojego przyjaciela na kafeterii. I z perspektywy czasu wiem, że wszystko co pisał bylo prawdą. Więc nie każdy tu pisze dla samego pisania. Trzeba wziąć pod uwagę że nie każdy bije pianę.

Gość gość
Nie chodzi o bicie piany, manipulację. W życiu nie pomyślałabym że takie tam pisanie, tak może nakręcać kogoś z drugiej strony kabla. Szczególnie, kiedy nie ma pojęcia z kim pisze.

Gość gość
W życiu nie pomyślałabym że takie tam pisanie, tak może nakręcać kogoś z drugiej strony kabla. x Nie pomyślałabyś, bo nie rozumiesz natury ludzkiej i specyfiki funkcjonowania ludzi w internecie.

Gość gość
Możliwe, że masz rację. Jednak co się stało, nie odstanie się już.