Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

LASTDREAM moja inpiracja

Polecane posty

Gość gość

Bardzo lubie niedawno odkryty kanal o nazwie Lastdream. Uwazam ze dziewczyna jest swieza, naturalna, bystra i fajna. A to tego to sliczna dziewczyna:).

Gość gość
Tak, ładna i fajna laska, ale ma dopiero 17 lat i od 2,5 roku jest w związku z Rafałem, przecież to dziecko. Kiedy zaczęła sie z nim spotykać miała 14 lat! Napewno zrobiła wielka przykrość swoim rodzicom ta tak wczesna poważna znajomością. Tak czasy sie zmieniają, ale sex w wieku 14 lat to zdecydowanie za wcześnie. Jeszcze ten Rafał bokiem jej wyjdzie. Zamiast poznawać nowych ludzi i cieszyć sie młodością to udaje stare małżeństwo. Bedzie żałować!

oglądałam kiedyś odcinek jak jej luby wrócił z zagranicy a ona wszystko nagrywala. :o koleś zmęczony, marzył o odpoczynku, spokoju, a ta go ciagala po wiosce i zadawala glupie pytania az chłopak się zirytowal. obejrzyjcie sobie odcinek pt. vlog szczęśliwy dzień. lepszej komedii nie ogladalam

Gość gość
Szkoda ze nie nagra filmu jakie metody antykoncepcji najlepsze dla małoletnich, miałaby mnóstwo laików albo jak i gdzie to robic gdy ma sie 14 lat

Gość gość
Szkoda laski tak młoda a z życia nie korzysta

Gość gość
Jej rodzice napewno nie sa z tego zadowoleni, taka młoda i nie ma szans poznać kogos innego tylko ten Rafał, całe życie z jednym gościem, stracona młodość.....

Gość gość
Napewno korzysta z życia i to na maksa. Wyjazdy z Rafałem przecież nie śpią osobno, please.

Gość gość
Im bardziej popularna tym bardziej zadziera nosa.

Gość gość
ale tępe dzidy z was, zazdrość az z was kipi. żałosne

Gość gość
Czemu zerwała z Rafałem .??

Gość gość
Można się domyślać dlaczego z nią zerwał... Stała się słupem reklamowym - instagram, youtube. Reklama za reklamą, sztuczność za sztucznością. Zachłysnęła się "karierą" i zaczęła robić z siebie gwiazdę. Szczerze mówiąc, wolę oglądać nudziarę z Włocławka jak pije kawkę na spokojnie niż słuchać sztucznej reklamy.

Gość `gość
Nie jestem jej fanką, ale parę filmików obejrzałam, jej związek z Rafałem który trwał prawie 4 lat,a to nie oszukujmy się, kawał jej życia, wydawali się szczęśliwi i prędzej spodziewałabym się zaręczyn niż zerwania, ale życie. Mnie osobiście nie nurtuje specjalnie kto z kim zerwał i dlaczego, ale nie rozumiem podejścia niektórych youtuberek do kwestii rozstania, jaką wykazuje też Ola. Bo jednak jak wystawia się swój związek że tak powiem "na świecznik", to nie trzeba odkryć Ameryki, żeby wiedzieć, że zaczną się pytania. I zastanawia mnie, dlaczego Ola nie chce rozwiązać tej sprawy jak Juszes, która rozstała się z chłopakiem po 5 latach związku i jak sama zaznaczyła, przez to, że jej związek był wystawiony na światło dzienne, ona czuje sie zobowiązana, żeby sprawę widzom wyjaśnić- że nie są razem. Przecież nie trzeba cytować kto komu co powiedział czy kto zawinił. A tutaj sprawa wygląda tak, że kiedy jest dobrze, to są vlogi, tagi, filmy przedstawiające zakochaną parę, a kiedy przychodzi do rozstania, nagle każdy życzy sobie prywatności. Wiadomo, że zakończenie długiego związku to ciężka sprawa i być może jeszcze cierpi, ale myślę, że jedno zdanie " NIE JESTEM Z RAFAŁEM I TO USZANUJCIE" załatwiloby sprawę lepiej, niż żeby o Rafała nie pytać.

Gość gość
Czyli on ja zostawil, ciekawe czy oni tego tamtego nowiecie