Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Ess222

Mój chłopak jeździ na ścigaczu sam albo z koleżankami a ze mną nie

Polecane posty

Sytuacja w skrócie w temacie. Głównie chodzi o to, że spotykamy się kilka miesięcy i on ma ścigacza. Zanim go poznałam nigdy wcześniej nie jezdzilam, wiec mnie przewiozl zebym zobaczyla jak to jest i bardzo mi sie spodobalo! Ja ogolnie lubie adrenaline i nie boje sie szybkosci. Kiedy on jezdzi sam nie boje sie za bardzo o niego, bo ufam jego umiejetnosciom i technice, chociaz zdarza mu sie jezdzic naprawde szybko. A kiedy jezdze z nim to juz w ogole jest super! Niestety rzadko kiedy mi to proponuje. Rozumialabym gdyby po prostu byl tym typem ktory woli jezdzic sam, ale wiem ze poprzednia dziewczyne zabieral na przejazdzki czesciej i nawet kupil jej stroj. A dzis w dodatku mi powiedzial ze w weekend musi przewiezc kolezanke bo juz jej obiecal dawno temu. Nie ukrywam ze jestem zazdrosna. Co o tym myslicie? Głownie zalezy mi na odpowiedzi chlopakow, ktorzy tez jezdza.

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona ES 222 poczytaj sobie na Wikipedii