Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzieci które musiały patrzyć i słuchać odgłosów seksu rodzicow

Polecane posty

Gość gość

Są zaburzone seksualnie. Miałam takich dwóch chłopaków, maskara, seks kojarzy im się z czymś obrzydliwym, nie potrafią być czuli i namiętni. Są bardzo agrsywni w lozku

Gość gość
Autorko "patrzEć"! :) x Ja czesto slyszalam, bo od dziecka bezsennosc. Ciezko bylo sluchac, ale wiedzialam, ze to czesc zycia małżeńskiego. Wpływ na zycie? Uwielbiam seks, byle nie anal i byle z miłości. Moze byc dziki i wyuzdany, ale tylko z ukochaną osobą. Lecz najlepszy jest ten powolny, romantyczny, w skarpetach ❤

Gość gość
Ja słyszałam jak moi rodzice sie pukaja i co, jakos zyje normalnie. Myslisz, ze jestem stuknieta? Bo co? Bo lubie w d**e? Jestes smieszna, zegnam

Gość gość
Słychać to jeszcze nie problem, są dzieciaki, obok których rodzice się dymają..."brak warunków lokalowych", no ale k***a można to chyba jakoś ominąć :o

Gość gość
Wniosek z tego taki płynie, że chłopaki inaczej to odbierają No cóż, z natury wrażliwsi :-P ;-)

Gość gość
14:58 alez nie uwazam, ze cos z Tobą nie tak... Nawet bym nie miala nic przeciwko dawac mezowi analnie, nie brzydzi mnie to ni nic. Po prostu jest hojnie obdarzony, czasem nawet tradycyjnie mnie boli jak dopcha... Probowalismy pare razy, gra wstepna dluuuga i wgl i co? Bol d**y! Ja naprawde nie chcialam urazic osob, ktore w ten sposob sie bzykaja:)

Gość gość
Hojnie* jestem pewna, ze tak napisalam, nie wiem czy to wina tel czy kafe :\

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Kafe samo dodaje "c" przed "h" :\ co za durnota!