Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dwulicowa3

Dwulicowa?

Polecane posty

Gość Dwulicowa3

Witajcie, Z gory przepraszam za brak polskich znakow. Powiem tak. Moja siostra nienawidzi ojca. Ja wiem, ze on idealny nie jest, czesto rowniez sama sie z niego smieje. Wczoraj wlasnie tak sie z niego wspolnie smialysmy I ona postanowila zrobic sobie zart (ja sie rowniez z tego smialam niestety, bylam troche po alkoholu :( ). Chodzilo o to, ze ona zrobila mu sniadanie ze spalonego na kosc chleba. Tak, polozyla go na blacie kuchennym I przypalila. Spytala mnie sie, czy nie wezme tego, ja odburknelam ze nie. Ale ruszylo mnie sumienie w nocy I schowalam to. Uznalam, ze to jednak nie na miejscu. Ja nie mam nienawisci do ojca jak ona. Po prostu wkurzaja mnie w nim pewne cechy. Oczywiscie, dowiedziala sie, ze nie dotrzymalam slowa. Wydaje mi sie, ze ona jest bardzo dziecinna na swoj wiek (20) I niewiele wie o swiecie. Ja czasem tez cos na kogos powiem za plecami ale tylko gdy jestem na tego kogos wkurzona. Wczoraj na ojca trche bylam ale nie zeby go az tak nienawidzic. Czy ja jestem zla, dwulicowa jak mowi moja siostra? Ona mnie dzisiaj obrzucila takimi wyzwiskami. Bardzo prosze o pomoc.

Gość gość
Jestes podla szmata w dodatku dwulicowa. Idz i przepadnij

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona