Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Spotkałem dziś moją platoniczną miłość i chyba miała gula...

Polecane posty

Gość gość

Dziwne, że miałem aż taka satysfakcję. W pierwszej klasie liceum miałem fajną koleżankę. No ale wiadomo człowiek niedojrzały, kroku nie zrobił. Przez wakacje dojrzałem by się zbliżyć w wiadomy sposób, a tu ona okazuje się zupełnie inna. Sodówka, faceci, gwiazdorzenie. Widać na wakacjach kompletnie się zmieniła na niekorzyść, a była naprawdę wartościową dziewczyną. Domyśliła się, że coś do niej czuję bo bawiła się mną w dość ostry sposób przez kolejne lata. Bolało. Potem drogi się rozeszły no i po 20 latach od szkoły przypadkiem ją spotkałem będąc z żoną. Kopara jej opadła i to równo. Widać było, że przygrałem jej na gulu. Bo co tu mówić powiodło mi się w życiu. Wysiadam z praktycznie nowego auta, z żoną urodą bijącą tamtą na głowę. Zachowałem się grzecznie, przywitałem i mam wrażenie, że to dodatkowo ją dobiło, że potrafiłem się z klasą zachować. Dziwna taka satysfakcja ale dawno mi nic tak nie poprawiło humour.

Gość gość
sorry, ale posiadanie auta czy żony to nie jest coś czym możesz zaimponować innym kobietom :D

Gość gość
ale tu nie o to chodzi glupia ci.po,mysle ze ona bardzo cie raniła i w ten sposób uwolniles się od poczucia zdeptania,wiec wszystko ok,

Gość gość
nie wiem jak kobiety moga ranic mezczyzn, po prostu sobie tego nie wyobrazam. jakby ci byla obojetna to nie zakladalbys tego marnego tematu. naff naff

Gość gość
im dłużej czytam babole tym bardziej się upewniam jakie są durnowate,chyba opisał ze go miała w du.pie i cwaniakowała