Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

cała prawda o prawiczkach

Polecane posty

Gość gość

Virgil hejka 17:46 chcialabys prawiczka? 17:47 Kasia Nie 17:47 Virgil dlaczego? 17:54 Kasia Wolę gdy facet jest doświadczony i wie w którym momencie co i jak 17:55 Virgil czyli raczej jestes bierna w łóżku? 17:55 mogłabyś go nauczyć co i jak 17:56 nie satysfakcjonowało by Cię, że nikogo przed Tobą nie miał? 17:56

Gość gość
Kasia Od uczenia mam dziecko więc nie chce mi się uczyć jeszcze kogoś innego 17:57 Virgil to lepiej jakby poszedł do prostytutki i tam nabył torchę doświadczenia? 17:58 albo jakbyś się zakochała i dowiedziała, że jest prawiczkiem to też byś go nie chciała? 17:58 Kasia Nie wiem, albo nich poszuka sobie dziewicy lub takiej która lubi rozprawiczac 17:58 Virgil ciężko o dziewicę po 30 il y a 36 minutes 17:45 Virgil hejka 17:46 chcialabys prawiczka? 17:47 Kasia Nie 17:47 Virgil dlaczego? 17:54 Kasia Wolę gdy facet jest doświadczony i wie w którym momencie co i jak 17:55 Virgil czyli raczej jestes bierna w łóżku? 17:55 mogłabyś go nauczyć co i jak 17:56 nie satysfakcjonowało by Cię, że nikogo przed Tobą nie miał? 17:56 Kasia Od uczenia mam dziecko więc nie chce mi się uczyć jeszcze kogoś innego 17:57 Virgil to lepiej jakby poszedł do prostytutki i tam nabył torchę doświadczenia? 17:58 albo jakbyś się zakochała i dowiedziała, że jest prawiczkiem to też byś go nie chciała?

Gość gość
17:58 Kasia Nie wiem, albo nich poszuka sobie dziewicy lub takiej która lubi rozprawiczac 17:58 Virgil ciężko o dziewicę po 30 17:58 Kasia Ja bym się zakochala to inna sprawa 17:58 Hehe o prawiczka też 17:58 Virgil lubisz seks bez zobowiązań? 17:58 Kasia Nie 17:59 Virgil to marny mój los 17:59 Kasia Szukaj dalej 17:59 Virgil to jak wygranie w lotka znalezienie takiej która lubi rozprawiczać 18:01 Kasia Więc chyba musisz iść do agencji 18:01 Virgil chciałabyś kogoś takiego?

Gość gość
18:03 jak często uprawiasz seks skoro nie lubisz seksu bez zobowiązań? 18:05 Kasia Wystarczajaco czesto 18:06 Virgil to masz kogos? 18:07 Kasia Szukam 18:07 Virgil czy moze zakochujesz sie na kilka tygodni co jakis czas? 18:07 to tego nie rozumiem 18:07 Kasia Od młodych lat byłam zakochana może ze 3 razy 18:08 Virgil szukasz miłości, nie chcesz seksu bez zobowiązań i mówisz, że masz seks wystarająco często 18:08 Kasia Poznaje facetów, czasem po kilku spotkaniach okazuje się ze to nie o 18:08 A na tych kilku spotkaniach dochodzi do sexu 18:09 Virgil czyli seks bez zobowiazan 18:10 Kasia Nie n azwalabym tak tego, spotykam się z kimś, myślę ze będziemy razem dłużej, jednak po kiku spotkaniach okazuje św ze to jednak nie ten

Gość gość
18:12 Virgil ale nie jestes zauroczona ani nic 18:19 Kasia Trochę zauroczona, ale gdy dwie strony sie nie dogadają już po kilku randkach to nie ma sensu tego ciągnąć 18:22 Virgil to dlaczego nie poczekasz z seksem aż będziesz wiedziała, że to coś ważniejszego? 18:22 albo sama siebie oszukujesz albo szukasz wytłumaczenia na swoje zachowanie 18:22 że nie uprawiasz seksu bez zobowiązań 18:24 Kasia Teraz żyje się szybko i nie czeka się z tymi rzeczami nie wiadomo ile hehe 18:28 Virgil czyli nie warto się żenić 18:29 jak można mieć seks bez zobowiązań 18:29 kilka randek w międzyczasie seks i szukać następnej 18:29 bo żyje się szybko 18:30 Kasia Aż się trafi na tego jedynego lub ta jedyna 18:30 Virgil po 30 już się nie trafi 18:30 Kasia Zostałam bardzo skrzywdzona w życiu i teraz inaczej podchodzę do pewnych spraw 18:30 Kasia Nigdy nie mów nigdy 18:31 Virgil bo każdy kto tak postępuje wie jak to wygląda i nie chce nikogo kto miał kilkanaście partnerów seksualnych

Gość gość
18:31 po 30 to można tylko z wyrachowania się ożenić/wyjść za mąż 18:31 żeby się opłaciło 18:32 Kasia Zależy komu na czym zalezy 18:33 Virgil jak na miłości 18:33 to co mi po kimś kto jest "zuzyty" 18:33 Kasia Niektórzy wychodza za mąż dla kasy 18:33 Virgil kto dawał na lewo i prawo 18:34 Kasia Takie zycie 18:34 Bez przesady z tym na lewo i prawo bo ludzi się dobiera 18:35 Virgil czyli jednak lubisz seks bez zobowiązań, bo dobrze wiesz, że raczej nic z tego nie będzie a jednak się seksisz 18:36 i dlatego nie chcesz kogoś niedoświadczonego bo nie będziesz miała satysfakcji z seksu 18:38 Kasia Źle piszesz 18:38 Uprawiam seks bo wydaje mi się ze będę będę ta osoba, a po miesiącu się okazuje ze jest inaczej z mojej strony lub ze strony partnera 18:39 Dobra zresztą po co ta cała dyskusja, poszukaj sobie takiej kobiety która będzie chciała być z Tobą '

Gość gość
i tak to jest z kobietami

Gość gość
dobra typiara

Gość gość
Są gumki więc do zapłodnienia nie dochodzi, więc o co Ci chodzi z tymi dziewicami? To już nie te czasy.