Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Naiwnosc kobieca

Polecane posty

Gość gość

Jestem w ciazy. Jest straszna burza bardzo sie boje, a on gdziesz pije. Nawet nie wiem gdzie. Jego ojciec jest alkoholikiem. Podjelam w koncu decyzje, ze musze od niego odejsc. Mam nadzieje, ze wytrwam. Trzymajcie kciuki.

Gość heu
Trzymam kciuki, głowa do góry!

Gość gość
następna idiotka, a później poszukasz sobie jakiegoś spokojnego prawiczka aby tyrał na ciebie i twojego bachora

Gość gość
Sama sie utrzymam. Nie potrzebuje kolejnego idioty.

Gość precz z psycholami
dokładnie,nie umawiaj się z żadnymi głupkowatymi prawiczkami jęczącymi o bad boyach,cudzych bachorach i kobietach z przeszłością bo to więksi psychole niż ten twój alkoholik,dasz rade

Gość gość
precz z psycholami dziś dokładnie,nie umawiaj się z żadnymi głupkowatymi prawiczkami jęczącymi o bad boyach,cudzych bachorach i kobietach z przeszłością bo to więksi psychole niż ten twój alkoholik,dasz rade x No przecież nie mamy racji jak piszemy o bad boyach po tym jak informujecie, że jesteście w związku z alkoholikiem, agresorem, damskim bokserem itd. Jesteśmy psycholami skoro zauważamy wasze pomyłki i wady. A u Ciebie widzę standardową nienawiść do prawiczków i dużą frustrację skierowaną do mężczyzn. Pewnie też lecisz na bad boyów a na pewno leciałaś.

Gość gość
to smieszne jaja sobie robisz?

Gość Alisssa
Do prawiczkow - wiecie jaka jest prawda? Podobal mi sie niesmialy chlopak. Naprawde. Wpatrywal sie we mnie. A raz tak sie zagapil ze zgubil buta :) Nigdy nie podszedl nie zagadal. Widac mnie nie chcial. Bylam za biedna czy za brzydka. Ale za to mialam powodzenie wsrod tych jak mowicie badboyow. No i bylam czasem z ktoryms. Przeciez sama nie bede podrywac chlopaka ktory najwyrazniej nie jest mna dostatecznie zainteresowany. Coz. Za to kilka razy w zyciu zdazylo mi sie ze podszedl do mnie jakis na ulicy i chcial sie zapoznac. Akurat bylam wtedy w zwiazkach. Ale nigdy nie mialam niesmialego chlopaka. Nic nie mam do niesmialych tylko sami mnie nie chcieli. Dobrze ze dziecka nie dalam sobie zrobic jakiemus badchamowi.

Gość gość
gość dziś Sama sie utrzymam. Nie potrzebuje kolejnego idioty. xxx ta..........! już widzę jak ktoś ci daje pracę - a ty z wielkim brzuchem albo z niemowlakiem na ręku!

Gość gość
Mam prace.