Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wpadam w depresje gdy mam.przejsc na diete

Polecane posty

Gość gość

Mambproblemy zdrowotne moje leczenie jest bardzo zwiazane z odzywianiem ale za kazdym razem gdy probuje przejsc na duete wpadam w depresje. Nie jest tak ze mam chandre czy obnizony nastroj mi sie zaczyna nic nie chciec nie chce mi sie zartowac caly czas mam ochote plakac, przesladuja mnie wspomnienia z ptzeszlosci kiedy moglam wszystko. Doslowniejakbum przezywala jakas zalobe. Kiedys proeadzilam dosyc hulasczzy tryb zycia imprezy staly sie dla mnie sposobem na zycia , jedzenie tez dla mnie stalo sie pewnego rodzaju pocieszeniem. Terqz np po tygodniu deoch diety zaczynaja sie u mnie takie depresyjne mysli powodem trgo jest yez fakt ze zostalam.oraktycznie sama. Chodzac po imprezach itd nie mialam takich problemow bo zawsze znalazlo sie jakies towarzystwo. Teraz.mi.sie nie chce utrzymywac kontakty z nimi bo to byly glownie znajomosci do pivia. Duzo tez ludzie zawiodlo mnie i zostalam sama. Jak.sie zmotywowac co zrobic bywaja dni ze moze gory przenosic i wtrdy wiem ze.mi sie uda ze wylecze sie ze wszytskiegi a bywa ze yrace nadzieje i wtedy nie mam sil nawet rano ugotowac czegokolwiek. Wiem ze musze myslec o moim zdrowieu to.jest najwazniejsze.noe jedzenie czy picie ale jak radzic sobie z depresja?? W takiej sytuacji i dkaczego ja to.tak silnie odczuwam...Wiem ze tutaj mi.nikt nie pomoze za bardzo ale czy byliscie w takiej sytuacji ze musieliscie diametralnie zmienic swoje zycie srodwisko tryb zycia itd. ?

Gość gość
przestan chlac azorze, po prostu

Gość gość
depresja alkoholowa

Gość gosia9272
Może ten portal Cię zainteresuje - https://www.pocztazdrowia.pl/nasze-publikacje znajdziesz tam artykuły na temat naturalnych metod dbania o zdrowie i leczenia. Wszystkie publikacje mają potwierdzenie naukowe.

Gość gość
Gosia dziekuj***ardzo. Ja wlasnie leczy sie metodami naturalnymi vo niestety w moim przypadku medycyna akademicka zawodzi a nawet nie zna problemu:/

Gość gość
To jadaj w dobrych restauracjach, na przykład w stolicy na www.sushiwesola.pl na ulicy Zwycięzców 4.