Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

kobiety po co wam tak naprawde faceci? przyznajcie sie anonimowo i szczerze

Polecane posty

Gość gość
gość wczoraj Trzy pierwsze punkty dotyczą również mężczyzn chłopcze. Też w pewnym momencie chcecie stabilizacji, rodziny, macie potrzeby emocjonalne i psychologiczne jak kobiety. I oczywiście seksualne. To dotyczy WSZYSTKICH ludzi. To są podstawowe potrzeby ludzkie. Jedna kobieta coś powiedziała, a Ty już uważasz, że to reguła, bo jest atrakcja i pokrywa się to z Twoim poczuciem pokrzywdzenia. I oczywiście obwiniasz kobiety za nieodpowiedzialność i chamstwo mężczyzn. Czy uważasz zatem, że wy nie macie rozumu, nie jesteście niezależnymi istotami, które mogą kierować swoim losem? Nie macie własnej tożsamości, tylko jesteście odpowiedzią na niewłaściwe zachowanie pewnej grupy kobiet? Czy jeśli was skrzywdziła jedna kobieta, daje wam to licencje na krzywdzenie reszty kobiet, i jesteście bez winy, bo ONA was takimi uczyniła? Czy jeśli jakaś kobieta została zdradzona przez jakiegoś mężczyznę, daje jej to prawo zdradzać kolejnego partnera? Facet jest dupkiem, bo nim jest, a nie przez kobiety. Jesteś jak dziecko :O Ps: Mężczyźni też szukają adrenaliny poza związkami, zdradzają chodzą na prostytutki itd. W domu grzeczna żonka i mała stabilizacja, a poza uganiają się z niegrzecznymi, szalonymi dziewczynkami, czy wampami. Jesteście dokładnie tacy sami, a oczywiście wytykacie własne wady tylko kobietom i jeszcze zwalacie na nas odpowiedzialność za to :O Dlaczego za wszystko obwiniacie kobiety??? Nie macie kontroli nad własnym zachowaniem?

Gość gość
A ten znowu z tymi swoimi jedynie slusznymi teoriami. Przynajmniej 5 watkow codziennie. Pomysl o leczeniu.

Gość gość
gość dziś Po kilku pierwszych zdaniach przestałem czytać. :) gość dziś Mylisz mnie z kimś innym. :)

Gość gość
Kobieta, która pisze, że nie potrzebuje faceta nie oszukuje samej siebie. To Ty oszukujesz samą/samego siebie myśląc, że każda MUSI mieć faceta.

Gość gość
ale generalnie to nie jest temat o tym czy ktoś musi czy nie musi

Gość taki jeden facet 31
w sumie to ameryki nie odkryłeś. Podobnie jest w drugą stronę kobieta dająca ognisko domowe, dzieci, zajmująca się domem często przegrywa z atrakcyjną "próżną cycoliną" Tak juz dziala człowiek natura nie stworzyla nas do monogamii tylko spoleczenstwo tak ustaliło.

Gość gość
tłumaczenie w ten sposób zdrady jest dość prymitywne

Gość gość_T
uogólnienia już tak mają ;), że są prymitywne

Gość gość
gość dziś gość dziś Po kilku pierwszych zdaniach przestałem czytać. usmiech.gif xx I z czego Ty się cieszysz betonie? Nie przyjmujesz nic do wiadomości oprócz swoich urojeń i tych informacji, które potwierdzają twoje założenia. Zgnijesz na tym babskim forum jako sfrustrowany prawik przekonany o swojej "świętej" racji. Może to nie prawda, że mężczyźni nie chcą mieć rodzin dzieci mają potrzebę stabilizacji i miłości? Bo ja zmam wielu którzy chcieliby mieć rodziny, żonę i dzieci.

Gość letni viatr
Chciałam śmiać się z nim i wariować Chciałam kłócić się a potem godzić Raz potulna kotka Raz żywiołowa rybka Innym razem ostra pantera Lub niedostępna twierdza Żyć i cieszyć się życiem we dwoje

Gość gość
gość dziś Co za beton. Wyładuj swoje frustracje gdzieś indziej.

Gość gość
Dlaczego beton nazywa innych betonem, bo jego betonowa teoria wszystkich sprowadza do betonowego stwórcy wszystkich betonów na świecie. :D Beton przygadał betonowi. Tylko który jest zbrojony? :P Jako autor i człowiek zarazem mam tu ładny przekrój społeczny, który pokazuje jak różnorodny jest społeczny przekrój betonowości w Polsce. Tak czy inaczej niech moc wiązania betony będzie z wami! :D

Gość gość
kobiety po co wam tak naprawde faceci? przyznajcie sie anonimowo i szczerze x Do założenia rodziny?

Gość gość
Bo facet to frajer.

Gość gość
gość dziś , gość dziś Ja w przeciwieństwie do Ciebie, czytam całe wypowiedzi i widzę obydwie strony medalu. Obydwie płcie mają potrzebę stabilizacji i jednocześnie różnorodności. Dlatego też część z nich zaczyna szukać czegoś innego poza związkiem, nowych emocji, adrenaliny itd. To nie jest zachowanie właściwe kobietom. Na jakiej podstawie nazywasz mnie betonem? To nie ja zakładam tendencyjny temat o kobietach, typowy dla kafeteryjnych prawików, którzy potrafią wytykać wady kobietom, a męskich już nie widzą. Jakbym była sfrustrowana jak Ty autorze, to zakładałbym takie tematy o mężczyznach, oskarżając ich o zło całego świata. Przynajmniej podaj jakiś kontrargument w dyskusji a nie, jak ktoś się ze mną nie zgadza, to nie czytam. A jak ktoś potwierdza moje poglądy, mówi prawdę, a ten kto nie, to kłamie :O

Gość gość
gość dziś ".....Jakbym była sfrustrowana jak Ty autorze, to zakładałbym...." No i wyszło szydło z worka trollu. :) Miło, że pokazałeś swoje prawdziwe oblicze. Jestem wdzięczny.

Gość lauraa273232
Do seksu, do spędzania wspólnego czasu, do mienia kogoś bliskiego komu mogę się wygadać czy wypłakać, do tego żeby nie czuć się samotną itd.

Gość gość
swojego czasu myślałeś, ze kochasz i gotów byleś oddać życie za tę osobę X to jest właśnie miłość jesli ktos poświęca życie, zdrowie dla drugiej osoby. X Miłość jest również wtedy kiedy rozumiecie sie bez słów, kiedy nadajecie na tych samych falach. X Co sie stało z tą miłością?

Gość gość
pewnego dnia była taka sytuacja, że szliśmy i nagle odwróciwszy się zaczęła iść w moją stronę i faktycznie bez słów wyczułem jej intencje, to było jednorazowe, ale niezwykłe zarazem... co się stało? po prostu miała inne plany na życie i nie winie Jej za to, że tak postąpiła... mam nadzieję, że jest szczęśliwa

Gość gość
to smutne

Gość gość
do kochania!, pragne kochac i byc kochana!

Gość gość
oj nie, to nie jest smutne, a przynajmniej nie wolno do tego tak podchodzić... czasami wydaje mi się, że mimo wszystko to co nas spotkało ostatecznie zakończyło się pozytywnie i staram się wyciągać pozytywne wnioski... owszem nie było to łatwe, ale wydaje mi się, że tak miało być...

Gość gość
a przynajmniej tak sobie to tłumaczę każdego dnia

Gość gość
20:07 ja też chce kochać i być kochanym :) Skąd jesteś? Jeśli blisko to może spełnimy nasze pragnienia miłości co? :P

Gość gość
autor nie szuka w razie gdyby ktoś pytał to postronny osobnik płci męskiej ale to nie autor, on czyli ja tu nie szukam nikogo

Gość gość
śmiesznie tu napisałem po prostu autor nie podejmuje się ryzyka to tylko forum, to tylko Internet aktem desperacji jest szukanie kogoś tutaj

Gość gość
Mnie druga polowka bylaby potrzebna tylko po to zeby miec bliska osobe, po prostu. Zeby moc sie do niego przytulic, czasem posiedziec razem nic nie mowiac, a innym razem zrobic cos zupelnie szalonego :D

Gość gość
"kobiety PO CO wam tak naprawde faceci?" Najważniejsza jest miłość, którą czujemy w sobie i dajemy bezwarunkowo i bezinteresownie innym, a nie ta którą chcielibyśmy dostać od innych.

Gość gość
Po co mi facet dobre pytanie ? Chyba tylko dla kasy :D

Gość gość
wchodzę w słowo, rozwijam najzupełniej poważnie... poznam miłą panią :), miłe panie proszę pisać :)