Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałabym mieć ładne długie nogi, a mam krótkie masywne jak kłody ehh

Polecane posty

Gość gość

dlaczego to takie niesprawiedliwe, dziewczyny mają takie ładne szczuple długie nogi, szczuple uda, w ogole nogi jak u top modelki... a ja ? mam raczej nogi jak facet, jak jakis piłkarz, masywne uda mimo ze jestem szczupla jezu k***a gdybym miala kase to bym zrobiła liposukcje

Gość gość
Ja całe życie mam takie nogi ale nie dały mi one spełnienia w życiu

Gość gość
Bardzo ważny jest odpowiedni wygląd oraz posiadanie niezwykle ładnego uśmiechu. Ja dlatego skorzystałam z pomocy dr Iwony Gnach-Olejniczak, aby posiadać ładne i proste zęby :)

Gość gość
czyli wada genetyczna w budowie ciała, choć nie wiadomo czy jest wadą bo może się okazać, że krótkie masywne nogi będą niedługo synonimem atrakcyjności

Gość gość
11,44 Właśnie ! kto wie ...Ja całe życie przysłaniam kuper ( choć mam 179 cm wzrostu i 98 cm. w biodrach ) a taka Kim Kardaszian pompuje odwłok ile wlezie i ma się za ikonę piękna ...

Gość gość
Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Nic się nie martw. Nogi u kobiety to nie wszystko. Liczy się jakim jesteś człowiekiem.

Gość gość
Ja tez mam masywne nogi ...nie tyle uda co łydki ,uda są normalne mam płaski brzuch .W biodrach jestem normalna 36-38 rozmiar -moje koleżanki ubierają spoko krótsze spódniczki a ja przez te chol..erne łydki całe życie sie mecze,

Gość gość
A ja mam kurfa depresję i w ogóle nic mi w życiu nie wychodzi. No i co? Życie nie jest sprawiedliwe i nie będzie.

Gość gość
nie no, sorry ale masywne klody nigdy nie beda w modzie :D tak samo male piersi. chodzi o kobiecosc (wlasnie dlatego wielki doopy i rozlozyste biodra sa teraz tak rozchwytywane)

Gość gość
z tym, że kim kardashian jest piękna kobietą, a ty pewnie wyglądasz jak śmieć i kura domowa, czyli jak 99 % bab stąd :)

Gość gość
duże tyłki potrafią wyglądać atrakcyjnie tylko trzeba dobrać do nich odpowiednie ciuchy

Gość gość
"Dobrać odpowiednio ciuchy?.."przy grubych łydkach to jest bardzo trudne ,gore mam szczupła ,uda tez tylko łydki są grube .Jeansy jeśli to jest mój rozmiar to nie wcisnę ich na łydki ,( kupno jeansów to horror )pozostają dzwony lub proste nogawki ale przy krótkich nogach to katastrofa !Mini spódnica tez opada ,długie kozaki - marzenie nigdy nie miałam wszystkie są za szczupłe.Dlugie sukienki,spódnice - postarzają - katastrofa !ale jak nawet schudnę to łydki są i tak nie proporcjonalne!

Gość gość
Też mam grube nogi, teraz mam nadwagę więc nogi mam dosłownie jak słonica, ale nawet przy odpowiedniej wadze były masywne i za grube w stosunku do torsu, który jest rozmiar - dwa szczuplejszy. I do tego nie mam dużego biustu, nawet przy nadwadze jest co najwyżej średni. Co zrobić, takie geny.

Gość gość
Ja też mam okropne nogi i także jestem bardzo niska... Moj problem polega na tym, że w udach zbiera mi się najwięcej tluszczu, wiec dlatego ćwiczę- jeżdżę na rowerze. Od tego rosna mi mięśnie ud i jest tak samo. I tak źle i tak niedobrze. Chyba pozmieniam sobie przerzutki w rowerze. Albo zacznę biegać.

Gość gość
Kiedyś będąc na płazy z rodzina ,mój kilkuletni syn patrząc na moje łydki ,zapytał mnie " mamo połknęłam jajko?"- bardzo śmieszne ,prawda ?? Przeklinam je od zawsze ,tylko łydki mam grube ,uda normalne ,płaski brzuch góra 36-38 :-)jak tu żyć ?

Gość gość
trzeba sobie uzbierać na liposukcję niestety. normalni ludzie odsysają boczki , my łydki

Gość gość
Poważnie można coś zrobić z łydkami przecież to są mięśnie ,schudnięcie nie pomaga także ile tam może być tego tłuszczu ?

Gość gość
Moje uda są normalne szczupłe mam tylko niepropocjonalne łydki jak dwa balony ,kostki,uda są szczupłe...nie słyszałam o odsysaniu tłuszczu z łydek.Slyszal ktoś?

Gość gość
Odkroic niepotrzebne i po sprawie

Gość gość
Ja mam tez grube łydki ," moje zboczenie" - na ulicy zawsze oglądam sie za kobietami z ładnymi długimi nogami ...to jest mój mega komplekes na całe życie...