Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zdarzylo wam sie kiedys ze poznalyscie faceta wszystko pieknie

Polecane posty

Gość gość

on akochany, wspolne zainteresowania itd i nagle zostawia was po krotkim czasie? :( Nie wiadomo dlaczego?

Gość gość
Nie.

Gość gość
Mnie po 2 latach :( Jakoby niedorosly do związku. Tyle usłyszałam. I za wcześnie na małżeństwo.

Gość gość
2 lata to nie tak znowu krotko..

Gość gość
Nie chciał małżeństwa, a co, musiał chcieć?

Gość gość
zdarzyło. facet był totalnym cipkiem i tak usiłował sobie udowodnić że jest macho i heartbrejkerem ha ha ... ja jestem maczo mnie kobiety nie wybaczą niech płaczą. biedny chłopak nie wie jaki żałosny jest

Gość gość
Jakos nie. Zawsze po jakims tam czasie i ja zostawialam. Oczywiscie,byly przelotne fascynacje,spotkania etc.,ale to nie zwiazek. Jesli cie zostawil jego strata:)

Gość gość
Facet poznal sie na tobie i umknal poki czas jak zajaczek do lasu. Pogodz sie z tym, ze sie nie sprawdzilas. Bywa i tak.

Gość gość
najpiekniejsze sa male kundle slepe rzucane o beton, trach i po kundlu

Gość gość
Zostawił ją i jego strata? Dlaczego? Skąd wiesz kim jest i jaka jest autorka?

Gość gość
do związku i małżeństwa niegotowy - ale do bzykania, brania od dziewczyny połowy pieniędzy na rachunki i dawania jej swoich brudnych gaci do prania to jak najbardziej jest gotowy ale i wy dziewczyny nie jesteście bez winy! po co "bawicie się w żony" z cwaniakami, którzy chcą was tylko wykorzystać? po co dajecie wszystko na talerzu w zamian za bliżej nieokreślone niby plany na przyszłość albo, co najlepsze, za nic bo często facet mówi wprost że nie chce się żenić a wy dalej z nim śpicie i mieszkacie - a potem płacz!

Gość gość
14:12 a ty się pogódz ze jesteś cip..ką i wszystko na co się stać to brzydule. Na prawdziwe pieknosci o ktorych marzysz masz za mało kasy, pindola i za grosz meskiego charakteru. Smutne to ale prawdziwe :)

Gość gość
do związku i małżeństwa niegotowy - ale do bzykania, brania od dziewczyny połowy pieniędzy na rachunki i dawania jej swoich brudnych gaci do prania to jak najbardziej jest gotowy x Jeśli para mieszka razem, to naturalne że dzielą wydatki. Zresztą po co ja się silę na rozmowę z kimś takim jak Ty. Tkwij w tym swoim chorym świecie.

Gość gość
gorsze jest 5 zmarnowanych lat. 2 l to jeszcze ujdzie

Gość gość
gość dziś do związku i małżeństwa niegotowy - ale do bzykania, brania od dziewczyny połowy pieniędzy na rachunki i dawania jej swoich brudnych gaci do prania to jak najbardziej jest gotowy x Jeśli para mieszka razem, to naturalne że dzielą wydatki. Zresztą po co ja się silę na rozmowę z kimś takim jak Ty. Tkwij w tym swoim chorym świecie. xxx a ty tkwij w swoim konkubinacie i czekaj dalej na obrączkę - zobaczysz jak świnia niebo!!!

Gość gość
Kiedy czytam takie tematy to ciesze się ze jestem lesbijka. Faceci są nic nie warci jak widać.

Gość gośćjmdtg
ja też mam bekę z tych kobiet które mieszkają bez ślubu z facetami i latami sie łudzą czekając na oświadczyny,kobiety naiwne,bez honoru,no chyba że są takie które lubią żyć na kocią łapę i liczą sie z tym że facet je zrobi w bambuko

Gość gość
Ale bez mieszkania wspolnego zaden sie nie ozeni, tak samo jak nie wyprobuje laski w seksie. Teraz tak faceci maja, i sie podpieraja stwierdzeniem, ze kota w worku nie kupuja. Jak nie bedziesz chciala przystac na taki seks jaki facet chce i wspolne mieszkanie , to zostawi i tyle. Wiec mieszkajac razem jest szansa , ze sie ozeni. Aha no i jest tez opcja ze kobiecie nie zalezy na slubie, a mieszka z nim bo kocha i tyle.