Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Bimbao

Wnerwia mnie koleżanka

Polecane posty

Gość Bimbao

Mam koleżankę i strasznie mnie wkurza pewnymi swoimi zachowaniami. Mianowicie jest tak w d.u.p.ę. uprzejma dla każdego faceta, zwłaszcza na początku znajomości. Chodzi o to, że udaje wielkie zainteresowanie tym co mówią, sztucznie chwali np. zdjęcia, które inni jej pokazują, a oni są zachwyceni tym jaka ona fajna, bo niby taaaka zainteresowana i rozmowna. A potem często gęsto obrabia temu komuś tyłek. Drażni mnie ten fałsz i to robienie wszystkiego, żeby ją wszyscy lubili. Ja nie robię dobrej miny do złej gry, tylko jak mi ktoś nie pasi, to nie wdaję się w dyskusję. Czy Wy też gadacie ze wszystkimi bez względu na wszystko?

Gość gość
Up

Gość gość
zostaw taka koleżankę, szkoda na nią czasu- ty tez ja teraz obgadujesz teraz

Gość gość
Nie gadam i tez mnie takie osoby denerwują, ale trudno, większość ludzi takich jest, że w twarz są dla ciebie mili, a potem obrobią ci d**e. Dlatego sama musisz patrzeć, jeśli ktoś idzie plotkować do ciebie, to znaczy,że na ciebie też nagada do kogoś innego. Ja obgaduje już w ostateczności, jak kogoś konkretnie nie znoszę. Ale wtedy mam świadomość tego, że do tej osoby te słowa dotrą- a ja się ich nie wyprę.