Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mam w rodzinie policjanta zakonnice i księdza

Polecane posty

Gość gość

Ten ksiądz mieszka na kielecczyźnie koło kielc zakonnica pochodzi z powiatu namysłowskiego ale mieszka w Krakowie w klasztorze a policjant w Opolu tego księdza tylko raz w zyciu widziałem ciotkę zakonnice (Dorotę) bo tak ma na imię widziałem tylko kilka razy w dzieciństwie ale jej nie pamiętam tego wujka często widuje w niedziele byłem na komunii jego córki Eweliny w Opolu która ma 9 lat mam też rodzinę w kanadzie ostatnio 5 lat temu byli widziałem ich tylko dwa razy w życiu te ciotki i wujka ps Namysłów to miasto powiatowe w województwie opolskim w powiecie namysłowskim ma 16 tysięcy mieszkańców i tablice rejestracyjne ona

Gość gość
Up

Gość gość
To masz fajnie :) zazdroszczę ci :)

Gość gość
Up

Gość gość
Up

Gość gość
ty jednak masz kompletnie zryty dekiel chryste, co za debil :o a na miejscu tego gliniarza, jakbym się dowiedział, że takie dane w necie obcym ludziom serwujesz, to bym ci taki wp*****l spuścił, że pół roku z gipsu bys nie wyszedł

Gość gość
A ja mam kilku lekarzy w tym profesora, zakonnice, księdza, policjantkę, strażaka, komornika, sędziego, nauczycielkę i niejednego urzędnika :P

Gość gość
Ale on mnie lubi bo to syn świętej pamięci brata mojego dziadka mój dziadek nie ma już rodzeństwa bo ten wujek ojciec wujka policjanta 20 lat temu na raka zmarł ja mam 18 lat więc go nie znałem wujek Stasiu w 2015 roku 19 lutego zmarł w centrum Wrocławia w drodze na stacje tramwajową w drodze do pracy był Najmłodszy z nich miał 57 lat był zdrowy nikt się tego nie spodziewał sekcja zwłok nie wykazała jednoznacznie co to było jego żona czyli ciocia Basia pracuje jako sekretarka w szpitalu we Wrocławiu na Hirszfelda i lekarze jej powiedzieli że to mógł być zawał ale raczej pierwszy bo pierwszy śladów nie zostawia wujek Stasiu od 30 lat od ślubu z ciocią mieszkał we Wrocławiu w samym centrum miasta w 2001 ciotka Kryśka zmarła a teraz na początku tego roku jego ostatni brat

to bym ci taki wp*****l spuścił, że pół roku z gipsu bys nie wyszedł x tego się nie gipsuje, bo tego się nie da złamać...

Gość gość
PS to ja autor ja też mam ciotkę Nauczycielkę ps chciałbym mieć komornika i sędziego oraz strażaka w rodzinie mam też pielęgniarkę w rodzinie a moja ciotka z Wałbrzycha pracuje jako przewodniczka w zamku książ

Gość gość
Oczywiście, że da się złamać, nie bez powodu powstało ludowe przysłowie "ty złamany pr/ą/c/iu".

Gość gość
PS to ja autor mieszkam 15 km od miasta namysłów a tam nie mam rodziny

Gość gość
Nic dziwnego że ci się w głowie pieprzy.

Gość gość
Komu sie w głowie pieprzy? Mi czy autorowi od Namysłowa?

Gość gość
Up

Gość gość
Up