Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Prawda o wygladzie kobiet

Polecane posty

Gość gość

Kazda kobieta bez wiekszego defektu twarzy jak jest zadbana jest ladna. Kazda ma jakas wade mniejsza lub wieksza, ale kiedy ma piekna cere, wlosy i ladny makijaz, a przede wszystkim szczupla, zgrabna figure i kobieco sie ubiera bedzie atrakcyjna. To jest do osiagniecia przez kazda pomijajac jakies przewlekle choroby skory itp. A nie raz widzimy np. kobiete z ladnymi rysami jak sie przyjrzymy, ale jest zaniedbana, a obok troche mniej regularne rysy, ale zgrabna i zadbana i ta druga wydaje sie zawsze ladniejsza. Wiec nie gadajcie, ze to losowa sprawa, bo wystarczy o siebie zadbac. Nara frajerki

Gość gość
No to prawda, mam nawet taka kolezanke, ktora jak sie przyjrzec to ma bardzo ladna twarz, ale ma nadwage, nie robi w ogole makijazu, wlosy zwiazuje w byle jaki kucyc. Az dziwie sie jej, bo moglaby byc naprawde atrakcyjna. Nie ma nawet przecietnej twarzy, ale naprawde ladne, regularne rysy, duze niebieskie oczy, maly zgrabny nosek i pelne, ksztaltne usta.

Gość gość
Niestety w wiekszosci baby jestescie zapuszczone. Jakbyscie dbaly o siebie, to byamy was chcieli

Gość gość
no nie zawsze np taka monika olejnik, albo corka geslerowej niby zadbane i szczuple a jednak brzydkie

Gość gość
ale pomyślcie że niektórzy ciężko pracują mają stresy lub nawet zajadają stresy :( itd. przez co mają w d***e wygląd a tym bardziej perfekcyjny makijaż :/

Gość skunks
w sukience wygląda powiedzmy kobieco i jest MOTYW do podziwiania ale większość wygląda jak STRACH NA WRÓBLE , czyli prezentuje się w kalesonach ze sklepu BIEDRONKA , Adam Mickiewicz napisał : - ni pies, ni wydra czyli nawet nie ma na czym oka zatrzymać ! wygląda jak sprzątaczka albo pomoc do kuchni i obierania kartofli , kobiety zniknęły, kobiet brak , gdzie są polskie kobiety w sukienkach kuszące , czy wszystkie wyjechały ?

Gość gość
Kobiety nie będą zakładały sukienek do komputera, żeby się tobie podobać, kupo goowna.

Gość gość
Ja w domu jestem ubrana niedbale i nieuczesana, i tak będzie bo mam doskonale wysrane na ciebie i na to czy mnie jakoś widzisz przez ekran. Nigdy w życiu bym nie chciała takiego s**tu jak ty, więc nie masz się nawet co do mnie przymierzać.