Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego Polacy stale podkreślają to, że są "Słowianami"?

Polecane posty

Gość gość

Dlaczego? Czy typowy Słowianin Serb dajmy na to, czy on dokonał więcej odkryć naukowych niż inne nacje? Czy on w ogóle jakichkolwiek odkryć dokonał? To są typowo słowiańskie kraje Bałkany właśnie i Rosja, Białoruś. Czy tam się lepiej żyje niż w zachodnich krajach? Z czego wy ludzie jesteście dumni... :( ŻADNYCH OSIĄGNIĘĆ NAWET ARTYSTYCZNYCH. Przecież rytmy bałkańskie to rytmy bałkańskie a nie polskie! Będzie bedzie zabawa blabla bal będzię sie dziaLo - tak nie brzmi polska muzyka tylko bałkańska. My nic nie mamy swojego. Mi przychodzi do głowy tylko Skłodowska jako wynalazca i Chopin jako muzyk ALLES LEUTE ALLES. CHopin ojca miał Francuza i wychował się na salonach. To są jedyne nazwiska które mogą przyjść cudzoziemcom do głowy. Mickiewicza nikt nie zna poza Polakami. OkA więc z czego wy jesteście dumni? Z Zenka Martyniuka i całego discopolo naśladowywującego niemieckie SCHLAGER? Może uważacie że to słowiańska muzyka :/

Gość gość
tu chodzi o pokrewieństwo i wspólną historię, nie o odkrycia, pustostanie!

Gość gość
ja sie zawsze czułam wewnętrznie Żydówką, więc nie wiem , nie rozumiem. Djokovic jest za to szalenie pociagajacym mezczyzna :)

Gość gość
tu chodzi o pokrewieństwo i wspólną historię, nie o odkrycia, pustostanie! x Polska i kraj***ałkańskie mają tyle ze sobą wspolnego co pejsaty żyd z amazońskim indianinem bez majtek :D

Gość gość
Jezus był słowianinem

Gość gość
Akurat wielu naukowców i znanych pisarzy było rosjanami lub ma mocno rosyjskie korzenie. Widać, że nie masz wiedzy na ten temat, a się wypowiadasz.

Gość gość
A wiecie że słowianie-slavs-sklave? Pustostanie sięgnij po słownik bo pewnie nawet angielskiego nie znasz. Z pokrewieństwa nic nie ma, chodzi o czyny.

Gość gość
C***UUUU, PRZESTAŃ SZKALOWAĆ NASZ NARÓD C***UUU

Gość gość
22:54 Tak tak to. Polacy nie powinni się z nimi równać.

słowianin fnw dziś A dlaczego Olisadebe podkreślał że jest Polakiem? Bo mu nigdzie tyle co w Polsce nie płacili, Poza tym teściowej się bał :P

Gość gość
No bo jesteśmy Słowianami? Dziwne byłoby dla mnie, gdyby podkreślali, że są Germanami. Ja nie wiem skąd się biorą tacy ludzie jak autor?

Gość gość
Ktoś wcześniej prawdę napisał, że autor/ka nie zna się a się wypowiada.

Gość Ukrainofil
Nie Polacy, tylko sługusy Moskwy, podający się za Polaków. Tacy ludzie mają często w awatarach podwójną swastykę, mówiąc, że to starożytny symbol słowiański. xD Albo pałają miłością do Serbów, a szczególnie do tych zbrodniarzy wojennych, którzy mordowali Bośniaków, nomenomen też słowian. xD

Gość gość
Swarga jest rzeczywiście symbolem słowiańskim, a zwykła swastyka taka sama jak wykorzystana przez Niemców w czasie II WŚ była obecna przed wojna w Polsce i częśto stosowana, np przez górali. Pomysł aby Słowianie się zjednoczyli jest bardzo dobry, chociaż coraz więcej jest w krajach słowiańskich kolorowych, w Polsce intruzi arabscy, hinduscy, pakistańscy, afrykańscy, kaukascy, generalnie zdegenerowane nacje daleko im do Polaków. Niektórzy w Polsce nie chcieliby widzieć również degeneratów z Ukrainy, trzeba przyznać, że obok Serbów jest to najbardziej upadły kraj słowiański. Poziom tam trzymają jeszcze rosyjskojęzyczni.