Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zzonawtalecie

Żona w tablecie

Polecane posty

Gość zzonawtalecie

Hej, od pewnego czasu zaząłem być mnie interesujacy dla żony która, non stop siedzi w... tablecie. Tabet nawieczór tablet z rana mnie budzi z tableem do WC bez tabletu jak bez ręki...facebook nap insta wszystko... pisze z ludźmi Bóg wie z kim ... męczy mnie to już. Ona nie widzi problemu,,,..., ma rożne zajęcia.. nie pracuje na razie. ktoś miał podobny problem??

Gość gość
schowaj jej gdzieś tablet, a przekonasz się, czy jest ciebie warta. jak już się przekonasz, wywal za kłaki za drzwi :D 🖐️

Gość zzonawtablecie
Myślę o tym cały czas chyba tak uczynię ;) ot dziś wchodzę do kuchni ( po ówczesnej wojnie o tablet) na śniadanie ona siada a ja zaczynam przenosić kanapki na taras na którym chce z nią pogadać przy kawie - goni mnie wyrywa tablet że stołu i mówi A Ty mi się Dziwisz że żyje w ipadzie ...nawet szansy nie miałem ...

Gość gość
Jeśli jest młoda i ciągle łazi z tabletem to przerypane.

Gość gość
no, jak "szansy jej nie dałeś", to niech się bawi dalej tabletem, a ty z kawą i kanapkami idź do pokoju. swoją drogą piszesz jak po/jeb trudno pojąć, o co ci tak naprawdę chodzi, chłopie! :P

Gość gość
A ja się nie dziwię, że ona "siedzi w ipadzie", pewnie gdziekolwiek indziej jej trudno :P

Gość gość
Kto wie, może ona siedzi ciągle na kafe i pisze na swojego męża jakie to on ciepłe kluchy i nosi jej kanapeczki na taras?

Gość zzonawtablecie
no mloda.... co w tym poscie jest trudnego do zrozumienia...? szukam sposobow na to by odciagnac zone od ipada z ktorym zaczynam powoli konkurowac o miejsce w domu:)

Gość gość
jaki chłop, taka żona. tu nawet tabletów 10 nie pomoże i nie zaszkodzi. jak nie wiesz co zrobić, to spuść ten tablet z falami strumyka, a babę wywal jak ci ktoś wcześniej radził. co z tego, że młoda, jak nie ma co z taką robić? :D

Gość zzonawtablecie
nie... ona godzinami siedzi na face.. tam juz pewnie nie ma co odswiezac bo jest na biezaco... zajmuje ja a to rwerami a to basen a to piknik a to ostatnio skok w tandemie ...nie mam poimyslow twierdzi ze ma trudny okkres w zyciu.... fakt ze ona nie jest z naszego kraju i wiekszosc znajomych narazie u siebie... ale pisze tez z ludzmi stad oglada seriale a teraz nawet w gry gra... nie mialem tego problemu nigdy... schowanie tabletu ja rozwscieczy, rozmowy nie bylo normalnej, bo odrazu atak.... moze i ja zaczne siedziec w tablecie...