Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dlugosc pochwy?

Polecane posty

Gość gość

Mowi sie pochwa ma okolo 10cm dlugosci i jest rozciagliwa. To jak to mozliwe ze kobiety lubia takie duze penisy? Pisze tu bo man pytanie. Nie jestem zbyt doswiadczony w tych sprawach. Od jakiegos czasu spotykam sie z kobieta. Zaczelismy uprawiac niedawno seks i wydaje mi sie ze jest calkiem ok. Ostatnio poprosilem ja zeby popiescila sie nim przy mnie. Troche mnie to zszokowalo bo kiedy szczytowala wlozyla go sobie naprawde gleboko...tak 16-17cm! Moj penis ma 13 we wzwodzie. Czy to mozliwe ze jej pochwa sie tak rozciagnie i jest w stanie wlozyc tam caly wibrator?

Gość gość
Po prostu kobieta ma wieksze potrzeby niz sprzet...co nie znaczy ze nie jest jej dobrze z toba. Czasami fajnie sobie tak dogodzic czyms wiekszym niz zwykle!

Gość gość
Nawet sobie nie wyobrazasz jak bardzo. Dobrym przykladem jest porod. Tez mnie to zastanawialo i moja kobieta zgodzila sie na fisting. Wlozylem w nia reke do polowy przedramienia.

Gość gość
Wystarczy dobra pozycja podczas seksu nawet mały może dużo uczynić.

Gość gość
Ale takie mocne rozciaganie nie powoduje ze pochwa jest coraz luzniejsza i coraz mniej bede jej wystarczal? Bylem w szoku jak sobie go tak gleboko wlozyla...nie powiem bylo to mega podniecajace potem przyszly dylematy

Gość gość
Pochwa się rozciąga i wraca do pierwotnych rozmiarów. :)