Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zeby byc fajna laska bez problemow z poznaniem mezczyzny trzeba

Polecane posty

Gość gość

- robic makijaz - cwiczyc na silowni z 4-5 razy na tydzien w celu schudniecia, wyrobienia rak, nog, tylka - kupic sukienki i buty na obcasie - ewentualnie troche powiekszyc usta kwasem, zrobic makijaz permanentny brwi - fryzjer - kolor, podciecie No i tyle.

Gość gość
a jak ci sie facet zapyta z iloma facetami spalas bo dla niego to wazne ?

Gość gość
Dba je o siebie jest normalne. Ubiera się każdy jak chce. P.s kwas hialuronowy to nie jest dbanie.

Gość gość
gość dziś a jak ci sie facet zapyta z iloma facetami spalas bo dla niego to wazne ? xx to bym sie wstydzila powiedziec, ze z zadnym. tzn spac to spalam ale no wiecie. a mam 31 lat. wiec chyba bym sklamala.

Gość gość
do gosc 11.40 ja tam nic do tego nie mam ale wiem ze jest duzo facetow , ktorzy jak szukaja kobiety do stalego zwiazku to zwracaja uwage na to z iloma kobita spala

Gość gość
To ja bym zapytala z iloma on spal. Bo tez sie brzydze roochaczy.

Gość gość
To ja bym zapytala z iloma on spal. Bo tez sie brzydze roochaczy. xx O, ja tez! Od razu mysle, ze zlapal po drodze wszystko co mogl i jakies to takie obrzydliwe ;/ Najpierw wklada jezyk tu i owdzie jakims laskom, a potem ja mam sie z nim calowac ;/ Tylko niestety - ludzie beda klamac na ten temat.

Gość gość
gość dziś do gosc 11.40 ja tam nic do tego nie mam ale wiem ze jest duzo facetow , ktorzy jak szukaja kobiety do stalego zwiazku to zwracaja uwage na to z iloma kobita spala eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nieprawda... poza ym w pewnym wieku mezczyzna nawet nie uwierzy, jak kobieta powie, ze zadnym, zacznie oceniac itd... Poza tym ile to slyszalam opinii, ze mieli dziewice, czekali i nie bylo warto, bo seks kiepski.

Gość gość
To zależy o jakim typie faceta myślisz. Jeśli tzw roochacz to tak możesz się pucowac. Dla normalnego faceta wystarczy dbać o siebie. Nie każdy lubi tonę makijażu. Trzeba znać umiar.

Gość gość
Ale ten makijaz nie musi byc jak u kim kardashian, ze 3h samego konturowania, nie o to mi chodzilo ;) tylko zeby go po prostu robic. mysle, ze wszyscy mezczyzni lubia zrobione kobiety, moze nie jak miss ukrainy ale zrobione.

Gość gośćewunia
Można poznać mężczyznę i mężczyznę. Moim zdaniem najłatwiej partnerów znajdują przeciętne z wyglądu kobiety, takie kwoczki które chcą uwić gniazdko swojemu panu i dzieciom, interesują się gotowaniem, paznokciami, zatańczą tak jak im facet zagra, np on lubi kobiety szpilki, więc będzie dla niego męczyła się w szpilkach, byle tylko był jej i nie zostawił.

Gość gość
Ewunia, no chyba tak.. w poradnikach i na blogach pisza, ze kobieta ma nie byc latwa, miec swoje zdanie itd a potem sie okazuje, ze panowie wola cos innego. Ale akurat obcasy lubie sama z siebie, a mezczyzny ani widu ani slychu ;)

Gość gość
kto wam takich głupot nagadał. kobieta powinna mieć własne zdanie ale na końcu zawsze powinno paść sakramentalne "ale zrobie jak ty uważasz"

Gość gość
Mezczyzni nie lubia kobiet to kwasie itd.albo po pernamentnym makijarzu bo to wyglada nieladnie. Co do reszty to co w tym trudnego kupic sukienke? Jak mezczyzna nie mialby problemu z poznawaniem kobiet po kupieniu jakiegos smiesznego ciuchu to nasze zycie bylo by banalnie smieszne.