Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Piękne świadectwo przeciwko aborcji. Zwolennicy zabijania, przeczytajcie!

Polecane posty

Gość gość

Do wszystkich zwolenników zabijania chorych nienarodzonych dzieci. Lekarze proponowali zabicie tego chłopca, ale jego mama i babcia ocaliły go, urodził się, rozwija się, żyje i każdego dnia daje szczęścia swojej rodzinie. http://prawy.pl/12660-g****-choroba-proponowana-aborcja-a-immus-zyje-i-zadziwia/

Gość gość
Niestety, link wkleić ciezko ponieważ słowo g w a ł t jest uznane przez kafeterię za niecenzuralne i pojawiają się w jego miejsce gwizadki

Gość gość
Nie chcę mi się nawet linku kopiować, ale to bardzo piękne, że każdego dnia daje szczęście, taka złotojajeczna kokoszka w chłopięcej postaci.

Gość gość
Trzeba po prostu wpisać w wyszukiwarkę: "gwałt, proponowana aborcja a immuś żyje i zadziwia"- wtedy wyskoczy ta strona z artykułem.

Gość gość
Akurat ten artykuł nie zachęca. Matka uciekła od tego szczęścia, a babka boryka się z brakiem funduszy na rehabilitację dziecka. Po jej śmierci młody pewnie trafi do jakiegoś domu opieki, bo prawdopodobnie nie będzie w pełni samodzielny, a nawet jeśli, to w jakiś sposób będzie wykluczony ze społeczeństwa. Możliwe, że matka dziecka zdecydowała się je urodzić nie z własnej decyzji, ale w wyniku nacisków rodziny.

Gość gość
taaa, super historia o dziecku, którego matka i tak wcale nie chciała, super.

Gość gość
Ale ma kochająca rodzinę, ma babcię, dziadka, którzy o niego dbają, kochają go. Dobrze się rozwija, śliczny chłopczyk!

Gość gość
Właśnie takich dowodów nam trzeba, by pokazać, ze aborcja to zło, ze dziecko- niezależnie od tego, czy zostało poczete w wyniku gwałtu, czy urodzi się chore moze dać swojej rodzinie wiele radości i jest ogromnym szczęściem.

Gość gość
Znowu wklejasz te pro-liferskie bzdety? Wyppyerrdalaj.

Gość gość
chory, bez matki, zdany na łaskę ludzi. Taka piękna historia!

Gość gość
oj tak :D

Gość gość
P*********e jak idioci. ja jestem dzieckiem z gwałtu i powiem wam szmatom jedno, wolałbym nie zyc.

Gość gość
Dlaczego wolałabyś nie żyć? Przecież to nie istatotne, jak zostało się poczętym, ważne, ze dano Ci prawo do zycia i do szczęścia.

Gość gość
Przecież to nieistotne, że własna matka cię nienawidzi i nie chce mieć z tobą żadnego kontaktu, ojciec jest gwałcicielem, któego na oczy nie widziałeś. TUłasz się z kąta w kąt - dom dziecka, rodzina zastępcza, znowu dom dziecka. Życie masz s******lone od samego początku i po sam koniec. Ważne, że szurnięci proliferzy maja "świadectwo".

Gość gość
Niech Bóg błogosławi tę całą rodzinę, bo dokonali cudu!

Gość gość
Cud jak cholera. Postawcie pomnik gwałcicielowi i wyliżcie mu ja/ja. W końcu on jest sprawcą tego cudu. Jest źródłem, alfą i omegą. Na kolana ch/amy przed jaśnie oświeconym, błogosławionym bydlakiem-gwałcicielem. I ch/uj, że sp/ie/rd/ol/ił życie całej rodzinie. Przecież to cud na miarę Hioba🖐️

Gość gość
bardzo szczęśłiwe matka zwiała, babcia pożyje jeszcze pare lat a potem kto bedzie sie opiekował tym dzieckiem gdy zostanie same? nikt, zamkna w 4 scianach - na prawde szczesliwe i pelne radosci zycie dziecka ktory sam nie przezyje i którego matka nie kocha ja bym wolala umrzeć niż tak żyć, bo właściwie to nie jest życie a wieczna męka

Gość gość
Napewno się znajdzie ktoś, kto się zaopiekuje kiedyś chłopcem. Zazwyczaj bliższa lub dalsza rodzina bierze do siebie potem osobę niepełnosprawną. Po śmierci matki- czyli mojej znajomej, jej chory na schizofrenię syn, który nie był zdolny do samodzielnego życia został wzięty przez swoją siostrę do jej domu i mieszka z jej rodziną.

Gość gość
Taa, dalsza rodzina będzie taka dobra i weźmie niepełnosprawne dziecko. Na jakim swiecie ty żyjesz? ludzie nie chcą adoptować zdrowych ładnych niemowlaków, bo sa tak egoistyczni, ze chca 'wlasne geny' a tutaj ktos tak chetnie sie niepelnosprawnym zaopiekuje

Gość gość
Czyli mamy chore dziecko, zagrozenie zycia matki, traumatyczny g***** a dla was to piekna historia bo okazalo sie, ze lekarze nie mieli racji i dziecko nie umarlo na miejscu, ale bedzie tylko powaznie chore do konca zycia. To, ze zniszczyli matce zycie i wyprodukowali dziecko, ktore bedzie sie cale zycie meczyc, jak tylko podrosnie na tyle, by zrozumiec swoja sytuacje. Piekne, faktycznie, lezka sie w oku kreci i nabieram przez to ochoty na oblewanie kwasem kobiet ktore chca sie poddac aborcji. A teraz reka w gore kto dolozy do glodowej emerytury szlachetnej babce Immiego?

Gość gość
up

Gość gość
Jest wiele osób, które pomagają, wspierają finansowo i duchowo tę wspaniałą rodzinę.

Gość gość
abstrahując od tematu wątku zobaczcie jak głupi są ludzie na przykładzie autora przecież to jest kosmos :O

Gość gość
a immanuelek ma nawet swój profil na fb, gdzie można poczytać, jak się rozwija, jakim cudnym chłopcem jest i darem od Boga :-)