Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Czy on moze byc gejem?

Polecane posty

Gość gość

Spotykam sie z kims, na razie na stopie kolezenskiej, choc on chcialby wiecej ale ja nie, bo pojawia sie ALE. Jest czasem zabawny, inteligentny i choc zapewnia, ze woli kobiety przeczuwam od niego takie dziwne wibracje. Nie czuje do niego zadnego pociagu fizycznego, mimo ze jest bardzo przystojny. Kiedy z nim przebywam czuje sie jak z bratem. Mimo ze on czasem probuje mnie zlapac za reke , kiedy sie przybliza lub probuje mnie pocalowac, jakos automatycznie sie odsuwam, bo mam wrazenie, ze cos nie gra. Czy jest mozliwe wykryc ,,szostym zmyslem´´ ze ktos jest gejem, czy sie myle. Jest bardzo ciekawa waszych opinii.

Gość gość
Boje sie w to angazowac, jesli od poczatku czuje ze cos jest nie tak, tylko nie wiem co.

Gość gość
dodam, ze bardzo dba o siebie, zawsze idelanie przyciete paznokcie, ulozone wlosy, ale akurat w dzisiejszych czasach coraz wiecej mezczyzn o siebie dba, wiec nie widze w tym nic zlego.

Gość gość
podświadomie myślisz o badboyu

Gość gość
Trafnie strzelil/la faktycznie, normalnie gustuje w bardziej pewnych siebie mezczyznach, on mi sie wydaje troche zbyt delikatny.

Gość gość
z pedałem będziesz nieszcześliwa, szukaj badboya

Po prostu jeszcze nie jesteś pewna tego czy to ten odpowiedni czy nie.

Gość gość
twój szósty zmysł cię nie myli, on potrzebuje cię jako mistyfikacji.

Gość skunks
obawiam się najgorszego, że z Tobą jest coś nie TEGES !

Gość gość
Do tego, toche dziwne wydalo mi sie, gdy powiedzial, ze umawia sie tylko z ladnymi dziewczynami i nigdy nie mial ,,brzydkiej´´ dziewczyny. Wydalo mi sie to bardzo plytkie, zwlaszcza, ze po za tym wydaje sie byc dobrze wychowany. Najbardzoej dziwi mnie jednak to, ze czuje nie czuje zadnego pociagu seksualnego. Kiedy sobie wyobraze, ze mialby mnie pocalowac, rownie dobrze moglby pocalowac mnie moj brat/ wujek. Zwraca tez uwage na to czy ktos nosi markowe ubrania. Troche podejrzane to troche.

Gość gość
A jak moge to sprawdzic, macie jakis pomysl?

Gość skunks
gość dziś A jak moge to sprawdzic, macie jakis pomysl? xxx jasne , wskocz w sukienkę mini bez żadnej bielizny , zapomnij całkowicie o istnieniu majtek , sutki muszą być widoczne pod sukienką ! Obstawiam na 100 procent , że Ty będziesz uciekać na drzewo, gdy zobaczysz jak jego kindybał rośnie jak sosna , ratunku NIKT nie usłyszy wołanie o pomoc ! wypatroszona zostaniesz dokładnie

Gość gość
ja stawiam 100% na jej szósty zmysł to gej.

Gość skunks
'Kiedy z nim przebywam czuje sie jak z bratem. Mimo ze on czasem probuje mnie zlapac za reke , kiedy sie przybliza lub probuje mnie pocalowac, jakos automatycznie sie odsuwam, bo mam wrazenie, ze cos nie gra.' xxx BINGO ta kobieta jest dziwna !

Gość gość
'Kiedy z nim przebywam czuje sie jak z bratem. Mimo ze on czasem probuje mnie zlapac za reke , kiedy sie przybliza lub probuje mnie pocalowac, jakos automatycznie sie odsuwam, bo mam wrazenie, ze cos nie gra.' xxx BINGO ta kobieta jest dziwna ! xxx Ale czemu dziwna, bo czuje, ze cos jest nie tak? Przy innych mezczyznach ktorzy mi sie podobali tak nie mialam, tylko przy nim.

Gość gość
Po za tym wieczorami zwlaszcza w weekendy ma zawsze wylaczony telefon. Bedac na spotkaniu ze mna pisze z kims innym w telefonie. Nie bede sie pakowac w cos bez przyszlosci. Mysle, ze albo jest gejem albo ma dziewczyna (klika?). Ja to mam ,,szczescie´´ to mezczyn...