Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Lazurowa pani

A może by tak jak dawniej...

Polecane posty

Leje? To chodź do mnie. U.mnie ma być dzisiaj 29 stopni. Gdyby nie praca to plener byłby w planach.

Gość gośćondlaniej
Taaaa?? A ciekawe widoki tam u Ciebie:D Bo jak mam iść na piechotę na marno... Trochę by mnie nogi rozbolały sądzę;)

Gość gośćondlaniej
Nie wiem? Jak Ty myślisz? Cóż mógłby chcieć strudzony wędrowiec od kobiety czekającej na jego przybycie? :D

Wiesz, znalazło by się kilka ciekawych opcji:) zalezy czy jestes, grzeczny, grzeszny czy niegrzeczny:D

Gość gość
Napisz, że jesteś niegrzeczny bo nie p*****asz :)

Gość gośćondlaniej
Wszystkie wymienione opcje mam do zaoferowania;) Myślę nawet że można być niegrzecznym i grzesznym będąc grzecznym :D Zależy jaka Ty jesteś? Ale coś mi się wydaje że bardzo niegrzeczna. :D

Gość gość marzyciel
Lazurowa! przyciągasz!, nie tylko obietnica wspaniałej pogody. rozmarzyć się można

Kombinacja wszyskich trzech opcji daje piorunujacy efekt a jeśli dojdzie do tego wizualizacja to wychodzi efekt wow:D

Gość gość marzyciel
raczej o kim, bo u mnie na pierwszym planie jest zawsze istota ludzka, najlepiej taka rozmowna i z fantazją ;)

Gość gośćondlaniej
Wizualizacja powiadasz. Kusząca propozycja;) A z tą kombinacją przeważnie tak bywa. W rwącym potoku tylko woda płynie i czasem utopić się można:D A cicha woda chyba sama wiesz co może spowodować. Jak kropla która drąży skałę.

Woda to sama płynie i ciasto samo rośnie. Chociaż nie tylko ciasto gdy dostanie odpowiedni bodziec:P

Gość gość
💤 💤 💤 💤 💤💤💤💤💤 TCC😭

Gość gość marzyciel
i z zahaczaniem i z ocieraniem się o.... temat, też byłoby nieźle, takie... gonienie króliczka ;)

Gość gość
💤💤💤 Tcc

...i nie dostać zawału przy tym gonieniu, meta od czasu do czasu to dobra rzecz :P ...coby nie zniechęcić :)

Gość gość
tylko ciebie chce jeszcze raz zabierz mnie lazurowa pani x ile ty masz tych ników nudna babo?Hejtujesz że cię tak banuja?

Gość gość marzyciel
a Ty Lazurku wolisz gonić, czy uciekać?

Gość gość
gość dziś tylko ciebie chce jeszcze raz zabierz mnie lazurowa pani x ile ty masz tych ników nudna babo?Hejtujesz że cię tak banuja? :D :D ILE TY MASZ NICKÓW?

Gość gośćondlaniej
Samo powiadasz?? W przyrodzie nic samo się nie dzieje. Nic samo nie rośnie, wilgotnieje i nabrzmiewa;) A gonić króliczka?? Lepiej złapać od razu i przetrzepać mu futerko porządnie i jego norką też się zaopiekować. Wszak króliczek to takie małe nieporadne stworzątko do pieszczot tylko:D

Gość gość
💤TCC

Matu To nie problem, są środki by się dało nie tylko wpaść na to okrążenie ale i go okrążyć:)

hahaha, Lazurowa, niekiedy i bez środków da radę :) ...tak zajrzałem zobaczyć co ciekawego na kafe i ciekaw byłem kiedy mój idol się odezwie, ....czujny jest nie da się ukryć długo czekać nie musiałem :)