Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość panna pszeniczna

kobiety ktorego męzczyznę byście wybraly

Polecane posty

Gość panna pszeniczna

tego który kiedyś wiele razy was ranił okłamał i manipulowal wami ale jest wierny i bogaty ,funduje wam drogie prezenty,troszczy się o materialną sfere zycia ale nie może wyzbyć się tendencji do stosowania gierek i nadal chwytacie go na kłamstwach czy biedniejszego ale szczerego,uczciwego,takiego dobrodusznego przy którym czułybyście się bezpieczne i spokojne w sensie ,ze was nie okłamie,nie zdradzi,no tylko ze wiodłoby wam się gorzej od strony finansowej

Gość gość
Oczywiście, ze DRUGI. Co mi po bogactwie pierwszego, jak ciągle będę okłamywana i manipulowana, te jego świecidełka mają mi to wynagrodzić? W życiu. DRUGI WYGRYWA.

Gość skdfjrkjmf5u8
ja też bym wybrała tego drugiego tym bardziej ze nie lubie biżuterii a luksusy szybko by mnie znudziły,za to potrzebuję komfortu psych i nie chciałabym się użerać ciągle z kimś kogo nie byłabym pewna,mysle ze tego pierwszego wybrałyby typowe materialistki i leniwe księżniczki którym się nie chce pracować ,wydaje mi się ze jest sporo kobiet ,które w zamian za bogactwo znoszą różnego rodzaju upokorzenia,zdrady,kłamstwa i przymykają na nie oko,dla mnie taki związek nie miałby sensu,jestem raczej z tych minimalistek i idealistek ,które stawiają bardziej na miłość niż pieniądze

Gość gość
2 pan, Powód ? BEZCENNA stabilizacja uczuciowa i szacunek

Gość gość
gość dziś Otóż to! Drugi wygrywa :)

Gość gość
Drugi oczywiście.

Gość gość
uczciwość, dobroduszność,szczerość pożądane cechy u faceta :) kase zawsze moze zarobić,byleby nie był skąpcem bo tacy są okropni ;)

Gość BBBB95
Ciekawe. Szkoda, że dalej jestem sam. Żeby było śmieszniej to każdy mi mówi to podobnie: jesteś młody, fajny, spokojny jeszcze znajdziesz bla bla bla... Może i jestem i co z tego... Albo friendzone albo trafiam na takie kobiety ( a zazwyczaj tak jest), że lepiej o tym nawet nie mówić... Wiara w ludzkość u mnie jest bardzo niska.