Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 go艣膰

Tak bardzo kocham... :(

Polecane posty

Go艣膰 go艣膰

By艂am ze swoim ch艂opakiem 1,5 roku. Prawie wzi臋li艣my 艣lub. By艂 we mnie tak mocno zakochany, widzia艂am to. Nadal to widz臋 na starych zdj臋ciach, w jego oczach... By艂 zakochany po uszy. Ostatnio si臋.. odkocha艂 :( tak nagle :( Og贸lnie mia艂 do艣膰 ci臋偶ki charakter, ale by艂o nam wspaniale razem, by艂am dla niego dobra, on by艂 te偶 dobry i kochaj膮cy, taki czu艂y! By艂 to bardzo powa偶ny zwi膮zek, nie wiem co si臋 sta艂o. Bo nagle mu przesz艂o! Zerwa艂 ze mn膮 przez fejsa!! M贸wi臋, takich rzeczy nie za艂atwia si臋 przez wiadomo艣ci, jeste艣my doro艣li. On nie mia艂 humoru si臋 spotyka膰. Fakt, faktem mieszkamy od siebie aktualnie kilkaset km dalej. Ale mimo wszystko. Ja si臋 wkurzy艂am... zwyzywa艂am go troch臋 :/ bo poczu艂am, 偶e m贸j 艣wiat legn膮艂 w gruzach. Przeprasza艂am go mimo to i zapewnia艂am o mi艂o艣ci (ja na prawd臋 go kocham, chocia偶 zostawi艂 i jest ju偶 niemi艂y). On odsun膮艂 si臋 jeszcze bardziej. Zacz臋艂am wydzwania膰, pisa膰. Za du偶o... Ma mnie do艣膰. Ale jest teraz nagle taki okrutny... W og贸le jak nie on. Pytam si臋, jest jeszcze jaka艣 szansa? On na to ''nie wiem'' albo ''mo偶e potem''. A za kilka minut m贸wi, 偶e zdecydowa艂, 偶e to koniec. I tak w k贸艂ko. A ja b艂agam go jak wariatka :( ja wiem, 偶e nie powinnam, ale ja tak bardzo kocham... TAK BARDZO! i teraz pytanie. Jestem zdolna do wszystkiego, czy jest jaka艣 szansa 偶eby on wr贸ci艂? Ju偶 pr贸bowa艂am chyba wszystkiego. Jaki艣 urok na niego rzuci膰, wyb艂aga膰, modli膰 si臋, ja nie wiem, ja tak nie wytrzymam :( Pom贸偶cie. Szkoda mi tego zwi膮zku, by艂 na prawd臋 wyj膮tkowy

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 go艣膰
najgorsze jest to, 偶e wysy艂a co jaki艣 czas np serduszka, chyba po to, 偶eby mnie dobi膰 :( Ja ju偶 si艂y nie mam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Co trzeba zrobi膰 偶eby w taki spos贸b rozkocha膰 kobiet臋 ?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
To Ci przejdzie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Mo偶e i kochasz ale za dwoje nie mo偶esz. Nikt nikt zna przyczny dlaczego. Jednak pomy艣l sobie 偶e on nie za bardzo ci臋 kocha艂 skoro zrobi艂 co zrobi艂 i spos贸b w jaki to zrobi艂. Ty go nie t艂umacz a nast臋pnym razem kochaj bardziej siebie sam膮. Facet to tylko przystawka do szcz臋艣cia, taki bonus, ale nie a偶 taki 偶eby 偶y膰 tylko dla niego i wszystko robi膰 tylko dla niego. Przesta艅 si臋 kaja膰, przesta艅 by膰 偶a艂osn膮 wycieraczk膮 do czyich艣 but贸w. Wyci膮g wnioski i 偶yj dalej, szcz臋艣liwiej , w przekonaniu 偶e on nie by艂 wart twojej mi艂o艣ci i twoich uczu膰.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Widocznie ch艂opak nie by艂 tego wszystkiego wart. Lepiej czasami odpu艣ci膰, da膰 spok贸j, poby膰 samemu. Zrobi艂am tak dwa razy, a偶 w ko艅cu trafi艂am na kogo艣, na kim zawsze mog臋 polega膰 i wiem, 偶e od tak mu si臋 nie odwidze. Po starych zwi膮zkach tez bardzo cierpia艂am-gdy patrze na mojego aktualnego partnera, 偶a艂uj臋 偶e zawraca艂am sobie nimi g艂ow臋. Nie trzymaj go na sile, po prostu j*b to i r贸b swoje :)

Udost臋pnij ten post