Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca Licencjacka, czy mogę ?

Polecane posty

Gość gość

Czy mogę skorzystać z takiej ksiazki przy pisaniu pracy? Ma stosowną adnotację. "Wszystkie prawa zastrzeżone. Przedruk i reprodukcja w jakiejkolwiek postaci całości lub części książki bez pisemnej zgody wydawcy są zabronione."

Gość gość
no nie oslabiaj mnie

Gość gość
powaznie pytam

Gość gość
jak by nie bylo, jest to jakas reprodukcja;)

Gość gość
Brochów – wieś w Polsce położona w województwie mazowieckim, w powiecie sochaczewskim, w gminie Brochów. W latach 1975-1998 miejscowość położona była w województwie warszawskim.

Gość gość
Możesz.

Gość gość
Matko, jestes na trzecim roku studiow, a nikt cie nie nauczyl zasad korzystania ze zrodel? Zle to swiadczy o naszym systemie edukacji.

Gość gość
"Matko, jestes na trzecim roku studiow, a nikt cie nie nauczyl zasad korzystania ze zrodel? Zle to swiadczy o naszym systemie edukacji." Moja droga, nie ma glupich pytan, sa tylko glupie odpowiedzi. Swoja droga to zle swiadczy o czlowieku, jesli ma w topiku konkretne pytanie, a wypowiada sie nie na temat, tzn. krytykuje osobe pytajaca oraz cały system edukacji, nie wnosząc do procz swojego bólu dvpy nic do tematu;). Nie rozmawiamy tu o kluejącym systemie edukacji, wyjdź.