Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MizantropiaOdraza1994

Czy piwo wam nie smakowało po pierwszym w życiu wypiciu?

Polecane posty

Często słysze, że do smaku piwa trzeba się przyzwyczaić i ze początkowo nie smakuje, jak kawa. A ja pamiętam że zawsze mi smakowało, nawet jak miałam 13 lat. :P Za to inne alkohole były dla mnie mniej lub bardziej niedobre/paskudne po pierwszym spróbowaniu i w sumie nadal są. Miłośc do złocistego napoju od pierwszego wejrzenia, a raczej od wypicia, choć patrzeć na nie też miło :P

Polecam wypic sobie ale's w brytyjskich pubach wyprodukowane w anglii najlepiej mi smakowalo z leicestershire or cos takiwgo heinekeny carlsbergi to kocie szczyny kiedys mi sie anglik spytal ze chce polskie piwo i jakie mowie mu ze mi lech smakuje potem sie pytam i jak a on ze szczyny ale wypil cala puszke xD. Piwo w sklepach to odchody.

Gość gość
nie smakowalo mi i dalej nie bardzo smakuje za to szampan od początku mi posmakował no i kawa zresztą też :)

Gość gość
Mi nie smakowało, wręcz przeraziłam się jakie to ohydztwo. Z koleżanką kupiłyśmy po browarku w puszce i nie mogłam wypić nawet do połowy, było mi strasznie głupio. Za to dziś mogę wypić całą puchę, a takiego Reddsa to nawet lubię.