Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie rozumiem idiotek będących po 30 i czekających latami na ślub

Polecane posty

Gość gość
" gość dziś Jestem kobieta ale tez patrze zpolitowaniem na te co sie rzucaja na czanych czy arabusow bo to tylko siwdczy o tym ze zaden Polak ich nie chcial. " xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx Tylko dlaczego Ciebie to obchodzi? :) Więcej tych wspaniałych, szlachetnych Polaków dla Ciebie do przebierania. Cnota lub brak tych niechcianych i wybrakowanych kobiet to nie Twój problem :) Randkuj z rodakami i przyjmuj hołdy a nam wybrakowanym zostaw uciechy cielesno-egzotyczne. Ty będziesz szczęśliwa i miała 30 adoratorów codziennie, a my gorsze i niechciane zaspokoimy libido z tym, kto będzie chętny do kooperacji. Jeżeli nabzdyczony, szary, nudny Janusz uważa, że nie jestem godna jego piwnego kałduna, łysej pały, i oszałamiającego statusu społecznego za najniższą krajową to niech adoruje Polki "lepszego" sortu, takie jak Ty :) Więcej Januszów dla Ciebie.

Gość gość
Heh, ja jestem w związku bez ślubu 23 lata. Mamy dorosłą 20 letnią córkę, kochamy się nadal jak za czasów młodości i do ślubu (cywilnego) też nam się nie spieszy, bo i po co? O kościelnym nie mówię, bo to sprawa wiary lub jej braku. Niech każdy żyje jak chce.

Gość gość
Ja mam 28 lat i zaczynam mieć parcie na ślub, choć wczęsniej tak nie było, ale latka lecą więc,... Jak dotąd byłam w długich związkach, ale nie śpieszyło mi do założenia rodziny jakos

Gość gość
A ja nie lubię dzieci, nigdy nie lubiłam. Nie mam parcia biologicznego na rodzinę dzięki temu. Perspektywa wiecznego niedoboru snu, harówki 2 krotnie gorszej niż 8h w biurze przez X lat, ogromnej szansy na bycie zdradzoną w połogu lub wkrótce po oraz wiecznych pretensji niedo.....anego męża, który nie pojmuje, że spałam 3 h na dobę mnie przeraża :/

Gość gość
kolejny temat w celu narzekania na mężczyzn i wyzywania ich. Już kawalerom po 30 się oberwało ciekawe czy prawiczkom też się oberwie? świetny przykład gość dziś v gość dziś Tylko potem wracacie do Polski i liczycie, że podatnicy Was utrzymają z czarnymi dziećmi.

Gość gość
gość dziś Po takim wpisie można sądzić, że celujesz w jakiś debili i bad boyów

Gość gość
ja za to nie rozumiem takich ludzi jak ty.. myślisz że każdej kobiety największym marzeniem jest wyście za mąż. Tak to jest wasze największe osiągnięcie w życiu. Możecie zmienić nazwisko na fb, dodać milion takich samych zdjęć i podniecać się jak wam ktoś napisze ale z was ładna para. Możecie przygotowywać się do wesela, które jest jednym wielkim cyrkiem, puszczać gołebie przed kościołem mając nadzieję że was nie obsrają.. Na koniec możecie zliczyć koperty i tworzyć kolejny temat na forum bo wujek Heniek z rodziną dał wam tylko 500 zł albo wujek Józek dał nam 5000 zl. I możecie uważać się za lepsze, ale tak naprawdę reszta się z was śmieje, że dla was ślub to jedyne osiągnięcie w życiu. Mąż jak będzie chciał to i tak odejdzie, bez ślubu przynajmniej bez problemu i formalności. Żona też może odejść (ale was to nie dotyczy bo złapałyście w końcu króliczka a poza tym co ludzie powiedzą).. później mąż wam wydziela kasę na waciki, ale przed ludźmi jesteście super parą. Poza tym nie widzę sensu wydawania tysięcy na wesele, a później trzeba zamieszkać u mamusi bo nie stać nas na mieszkanie.. ale jesteś szanowną małżonką.. zrozum nie jest to cel w życiu każdej kobiety, bo jak ludzie mają pewność co do siebie to ślubu nie potrzebują

Gość gość
" gość dziś gość dziś Po takim wpisie można sądzić, że celujesz w jakiś debili i bad boyów" Akurat bardzo dużo ofert romansu dostawałam od tak zwanych porządnych i przeciętnych mężusiów, którzy najpierw chcieli żonę i rodzinę a teraz mają to w doopie :) i szukają rozrywki na boku. Spokojni, nieśmiali kolesie - takie nieatrakcyjne podtatusiałe szaraczki z pracą za 2 kafle i rodziną na karku. Jacy z nich bad boye??? Żadni. Nie mam instynktu, lubię się wysypiać porządnie i mieć czas dla siebie. Dzięki dobrodziejstwom internetu wiem, że nawet niepozornemu szaraczkowi nie można ufać.

Gość gość
do pani której facet był 5 lat i rzekomo nadawała się tylko do seksu.. taka naiwna jesteś? to po co z nią był te 5 lat? jak to o nim świadczy.. poza tym jak ludzie są parą to niewyklucza to posiadania wspólnego budżetu.. serio mąż nie ma ochoty pracować na żonę.. to gratuluję jak będziesz siedzieć na macierzyńskim to każdy grosz wyliczy lepiej już odkladaj na specjalne konto

Gość gość
Moj wtedy jeszcze chlopak chcial mi zrobic dziecko jak mielismy po 25 lat. Potem slub w wieku 27. Chcial. Dzieci tez chce a ja nie. Daj spokoj frustratko/frustracie ktoremu cos w zyciu nie wyszlo - dziewczynom ktore traca swoja mlodosc na jakiegos debila i chca zeby im sie oswiadczyl. Moze one akurat chca miec z nim rodzine,dzieci. Tylko wg mnie powinni sie dogadac o planach na przyszlosc. Bo ci faceci co je zwodza klamia ze kochaja przez 5 lat zeby rooochac za darmo zamiast isc i zaplacic prostytutce sa ostatnimi szmatami. Potrafie sobie wyobrazic ze jakas chce dzieci. I zeby ja facet z nimi nie zostawil. Co do zdradzajacych mezulkow. Bylam kiedys kochanka. Zdradzaja i ladni i brzydcy. Brzydkim odmawialam. Ale az mi sie zal robilo. Mial ladna zone, zadbana brzydal i jeszcze szukal innych w malej miejscowosci. Wstyd. Poza tym tutejsi faceci maja ogromne wymagania, sa pusci, chca miec sluzace do zdradzania, i leca na kase. Nie tylko kobiety to robia. Patrza czy im sie kalkuluje a sami biedni. Chca zerowac na zonce. Racja ze oni nie maja uczuc. Takze nic nie tracicie. Korzystajcie z zycia, przystojnych facetow czy tam arabow jak ktora woli ;) Bo nie ma co angazowac sie emocjonalnie skoro zrobia was na szmaty. Zdradzone oszukane z bagazem w postaci dziecka.

Gość gość
"Możecie przygotowywać się do wesela, które jest jednym wielkim cyrkiem, puszczać gołebie przed kościołem mając nadzieję że was nie obsrają.." xxx Pięknie napisane :D

Gość gość
Wesele to cyrk, tak piszą osoby którym nie było dane go mieć. Natura pustaków jest taka, że bagatelizuje się i obraża to, czego nie miało się zaszczytu dostąpić.

Gość gość
Niektórzy nie potrzebuja wesela zeby sie dobrze poczuc, pustaku

Gość gość
Wesele to dla ciebie cyrk, nie widzisz zapewne żadnej świętości w instytucji małżeństwa i jeszcze nazywasz innych pustakami. Żal Ci mię. intelektualnie i moralnie jesteś jak emigranci ze Wschodu.

Gość gość
kobiety lecą na bad boyów

Gość gość
ja atez nie zawierzam wychodzic za mąż CO TO TO NIE!!2

Gość gość
" gość dziś kobiety lecą na bad boyów " To fascynujące bo ja 10 lat życia poświęciłam skrytym, gburowatym infomolom, którym średnio wychodzi okazywanie uczuć do tego wszyscy byli kompletnie niekompatybilni charakterem, nieatrakcyjni fizycznie i mieli zero typowej dla bad boya przebojowości i charyzmy. Mimo wszystko żaden z tych wspaniałych świętych nudziarzy, którzy zgodnie z obiegową opinią są podobno super wartościowi, jakoś nie palił się do ożenku i stabilizacji :) Więc tym frazesem można się podetrzeć. Uwodzicielskiego bad boya to ja na oczy nie widziałam :) słyszałam w legendach miejskich, że coś takiego istnieje. Poza tym tak ględzą samce o słabym charakterze szukający mamusi. Każdy facet chce mieć ładną żonę, każda kobieta chce mieć męża z jakąś pewnością siebie i siłą osobowości, bo taki jest oparciem. Muflon, którego prowadzi się za rączkę całe życie nie jest oparciem, to dodatkowy balast i dodatkowe dziecko do wychowania. Weź taki przykład - Koriwn Mikke. Powiedziałbyś, że to bad boy? Klasyczny maczo z klubu, agresywny i wożący się jak goryl w stadzie? Niekoniecznie, ale rodzinę tradycyjną założył, silny charakter i własne zdanie ma, dowcip - choć cięty - ma, energiczny i przedsiębiorczy jest, do tego inteligentny. Wie jak być GŁOWĄ rodziny. Mężczyźni z TAKIMI cechami, jakie wyliczyłam podobają się kobietom. Niestety nie ma wielu takich w tym kraju bo Polki fatalnie wychowują synów i rozpieszczają. Zdefiniuj co to bad boy. Ja mam wrażenie, że każdy inteligentny samiec, sprawny w komunikacji, z dowc**em i własnym zdaniem to od razu bad boy. No bo trzeba być głupim, ubogim, niezdarnym społecznie do tego brzydkim i grubym aby być prawdziwie wartościowym good boyem :)

Gość gość
. Weź taki przykład - Koriwn Mikke. Powiedziałbyś, że to bad boy? Klasyczny maczo z klubu, agresywny i wożący się jak goryl w stadzie? Niekoniecznie, ale rodzinę tradycyjną założył, silny charakter i własne zdanie ma, dowcip - choć cięty - ma, energiczny i przedsiębiorczy jest, do tego inteligentny. Wie jak być GŁOWĄ rodziny. xxx on głową rodziny??? swoją rodzinę kopnął w zad i poszedł robić dzieci o połowę młodszym asystentkom!

Gość gość
"Wesele to dla ciebie cyrk, nie widzisz zapewne żadnej świętości w instytucji małżeństwa i jeszcze nazywasz innych pustakami. Żal Ci mię. intelektualnie i moralnie jesteś jak emigranci ze Wschodu. " xxx co ma wesele do świętości małżeństwa? sama nazwałaś innych pustakami, czyli co, jak Kali ukraść krowę to dobrze, ale jak Kalemu ukraść to już nie? coś z logiką u ciebie nie tak i tak wesele to cyrk i niepotrzebny wydatek, pogódź się z tym, że nie każdy myśli jak ty

Gość gość
A co cie autorko sklanua do myslenia ze glownym celem zycia kobiety jest slub? Moze w twojej wiosce tak jest, ale rozejrzyj sie troche po swiecie to zobaczysz troche wiecej niz koniec wlasnej ulicy.

Gość gość
Nikt nie da gwarancji na mądrość i miłość, ale...ślub daje zabezpieczenie prawne, dla współmałżonka i dziecka. Jak czytam wynurzenia nastolatków o" cyrku", to rzeczywiście jeszcze nie dojrzeli do zobowiązań prawnych. Zdaje się, iż Autorce chodziło o kobiety żyjące w wieloletnich związkach, jak w małżeństwie, ale jednak bez ślubu. Bez tej kropki nad i.

Gość gość
do pani której facet był 5 lat i rzekomo nadawała się tylko do seksu.. taka naiwna jesteś? to po co z nią był te 5 lat? jak to o nim świadczy.. poza tym jak ludzie są parą to niewyklucza to posiadania wspólnego budżetu.. serio mąż nie ma ochoty pracować na żonę.. to gratuluję jak będziesz siedzieć na macierzyńskim to każdy grosz wyliczy lepiej już odkladaj na specjalne konto 1111111111111111111111111111111111111111111 Nawet nie wiesz ile facetow ma takie dziewczyny. Poco z nimi sa no dla sexu wlasnie. Czemu tyle lat bo nie pojawila sie na horyzoncie inna ciekwasz dziewczyna-poznal mnie i zerwal z ta swoja sierota. I tak bylam na macierzyskim bo mamy 2 letniego synka. Dostalam 80procent wyplaty. Dobrze zrabiam nie jestem utrzymanka meza i sama dalabym sobie rade. On o tym wie wiec nie trzyma mnie w szachu jak tu co niektore co maz im wydziela pieniadze bo nie maja na podposki bo mam swoje.

Gość gość
Ja bym nie chciała byc z facetem który tak mówi o swojej eks, kiedys tak bedzie mowił o tobie, sieroto 🖐️ Powodzenia w nadstawianiu zada męzowi burakowi :o

Gość gość
Mam szacunek do instytucji malzenstwa koscielnego ale slub nie rowna sie wesele, a wlasnie wesele jest dla mnie cyrkiem a nie slub. Do pani powyzej nie dociera do ciebie ze on ja 5 lat oklamywal mowil ze kocha a nie kochal?? Jak potrafil ja oklamywac to ciebie tez potrafi, nie twierdze ze tak jest ale moze tez tak byc i raczej dobrze to o nim nie swiadczy bo zmarnowal dziewczynie 5 lat zycia zabawil sie jej uczuciami i pewnie bylo to najlepsze 5 lat kiedy byla mloda.. zalosne a ty sie tym szczycisz

Gość gość
poza tym skąd wiesz że z tobą nie jest tylko dla seksu? latka lecą pewnie już koło 30 był więc większość konkretnych kobiet już zajęta.. zostałaś ty...