Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kurs angielskiego w wakacje

Polecane posty

Może spróbuj jakieś darmowe aplikacje np. duolingo, fajne na początek, żeby wyrobić sobie nawyk nauki systematycznej. Poszukaj na facebooku też grup do nauki i konwersacji - można poznać fajnych ludzi i od razu uczysz się żywego języka. Gramatykę i wymowę też możesz ćwiczyć online - np. etutor.pl Takie rozwiązania są zdecydowanie tańsze niż stacjonarny kurs, więc może lepiej od nich zacząć? chyba, że zależy ci na certyfikacie, to wtedy idź od razu na dedykowany kurs

Gość gość
Mi osobiście bardzo dużo dała nauka z supermemo. 10-20 minut dziennie w telefonie i po miesiącu już coś tam wiem z zupełnie nowego języka, którego się nie uczyłam. Do tej pory najskuteczniejsza metoda, jaką poznałam. Chyba nie sądzicie, że cała Polska będzie przyjeżdżać do Warszawy na kursy językowe w wakacje? :P

Gość gość
ja mieszkam w Warszawie dlatego zapisałam się do tamtejszej szkoły TFLS. Byłam już u nich na kursie i się nie zawiodłam . Bardzo dobra szkoła.

u mnie szkoły językowe się nie sprawdzały ;/ dużo kasy a mały efekt - przerzuciłam się więc na naukę samodzielną - jest duuuuuużo tańsza, w sumie gdyby nie kurs online to byłaby całkowicie darmowa ;) ale kupiłam sobie dostęp do etutor.pl żeby przerabiać materiał na moim poziomie i sie łatwiej mobilizować - zresztą w porównaniu ze stacjonarną szkołą to są żadne koszty do tego jeszcze darmowe memrise i spotkania na kawę żeby pogadać po angielsku - tutaj koszt kawy ;) są na fb darmowe grupy wymiany językowej, gdzie można się umawiać na rozmówki

Gość gość
Polecam kurs wakacyjny w TFLS. Byłam tam rok temu na angielskim i bardzo mi się podobało. W tym roku idę na włoski.

Gość gość
Zapisałam się na kurs wakacyjny do TFLS. Szkoła obchodzi 25 lecie i mają bardzo dobrą ofertę kursów. Byłam już tam na kursie i się nie zawiodłam.

Gość gość
TYLKO NIE TFLS. Nawet pani w recepcji nie potrafila wytlumaczyc jakie sa kursy. Przestancie n*******lac te bezsensowne reklamy o tfls, tylko zatrudnijcie normalnych ludzi w recepcji.

Gość gość
Jestem właśnie na wakacyjnym kursie angielskiego w TFLS. Zajęcia bardzo atrakcyjne, mała grupa. Szkoła stawia na indywidualizację. Nikt nie jest anonimowy podczas kursu.

Gość gość
TFLS to szkoła dla każdego, kto chce nie tylko skutecznie i efektywnie uczyć się języka, ale również robić to w bardzo fajnej, przyjaznej, życzliwej i bezstresowej atmosferze.

Gość gość
W TFLS jest dobry dostęp do native speakerów i w ofercie szkoły jest dużo konwersacji i to bezpłatnych, według mnie nie ma lepszego sposobu na naukę języka obcego jak kontakt z żywym językiem

Gość Paziorala
TFLS Warszawa bleh okropna szkoła!!! Zdecydowanie nie polecam. Aż żal patrzeć jak się sami reklamują. Pamiętajcie - dobre miejsca są popularne i bez takich nachalnych reklam. Nie popełniajcie mojego błędu i nie wybierajcie tej szkoły

Gość tylko nie TFLS Warszawa
Słaba szkoła, nauczyciele są jacy są - przeciętni. Recepcja - porażka z dramatem. Nieprofesjonalni, niekompetentni, kto ich zatrudnił???!!! Ceny zbyt wysokie. Jest pełno innych zdecydowanie lepszych szkół. Kto ich poleca? Sami się polecają.

Gość gość
Dobrze uczą w TFLS. Super jakość nauczania. Ja jestem zadowolona że tam poszłam, wreszcie kurs naprawdę mi coś dał a nie jak do tej pory że pieniądze najczęściej nie były warte jakości nauczania.

Gość gość
Jeśli chodzi o naukę angielskiego to dla mnie najlepsza w Wawie szkoła to TFLS. Mała kameralna grupka, lektor bardzo konkretny, cenowo fajnie wychodzi mi kurs. Jestem u nich 2 semestr i jak na razie zapisuję się na kolejny, bo widze efekty.

Gość Gosia737373
Osobiście polecam kursy wyjazdowe Angloville. Moja córka brała udział w wyjazdach Angielskiej Wioski z Warszawy już dwa razy, wróciła zachwycona, jej angielski poprawił się i chce pojechać jeszcze nie raz! Kursy dla dorosłych też organizują.

Gość gość
Jestem bardzo zadowolona z nauki w TFLS. Długo szukałam szkoły językowej, która spełniałaby moje oczekiwania. Cenię szkołę za bardzo dobrą skuteczność nauki i podejście do słuchaczy. Szczerze polecam naukę w TFLS.

Gość gość
TFLS to jedna z lepszych szkół do jakiej trafiłam, są małe grupy i dobrzy lektorzy, zajęcia są bardzo ciekawe i nauka idzie mi gładko.

Gość gość
Udało mi się zdać po kursach w szkole TFLS zarówno FCE i CAE. Polecam Szkołę TFLS i jej lektorow.

Gość gość
Polecam TFLS. Nauczyciele wiedzą, o czym mówią, nie ma straty czasu na zajęciach. Podoba mi się, że lektor do każdego podchodzi indywidualnie i bardzo pomaga. Uczęszczam na zajęcia z czystą przyjemnością, a czas mi mija w mgnieniu oka. Super szkoła.

Gość Marta Staszak
Ja chciałam iść do szkoły językowej ale się powstrzymałam i bardzo dobrze zrobiłam! Tyle pieniędzy w kieszeni, wszytko co chciałam mam na www.ellalanguage.com :) Polecam Wam ta stronę niezła zabawa połączona z nauką

Gość gość
Polecam TFLS. Dobra szkoła. Lektorzy uczą dobrze i fachowo. Spokojnie w tej szkole można pokonać barierę przed mówieniem i przygotować się do certyfikatu. Ważne, że bardzo dobrze dobierane są grupy dzięki czemu atmosfera zajęć sprzyja nauce.

Gość gość
Najpierw sam się trochę szkoliłem, a później zapisałem się do TFLS. Kurs jest dobrze zorganizowany. Grupkę miałem 4 osobową, co mi odpowiadało. Szkoła zapewnia egzaminy próbne, co również pomogło mi wyeliminować błędy na egzaminie.

Gość gość
Wy po polsku dobże nie łumiecie za angielski hcecie sięm brać

Gość gość
Polecam kursy w szkole TFLS. Mają olbrzymią ofertę na różnych poziomach, jest też sporo języków do wyboru.

Gość gość
Chodzę już drugi semestr do TFLS. Atuty to super przygotowane i urozmaicone zajęcia, dużo mówienia, dobre dynamiczne tempo. Na każdych zajęciach poznaję mnóstwo nowych słów, lektorka wszystko jasno tłumaczy, a przy tym tworzy super atmosferę i wszyscy chętnie rozmawiają.

Gość gość
Zapisałam się na wakacyjny kurs angielskiego do TFLS. W zeszłym roku też byłam i uważam, że to świetna szkoła.

Gość gość
Polecam TFLS. Dobra szkoła. Lektorzy uczą dobrze i fachowo. Spokojnie w tej szkole można pokonać barierę przed mówieniem i przygotować się do certyfikatu. Ważne, że bardzo dobrze dobierane są grupy dzięki czemu atmosfera zajęć sprzyja nauce. Grupki są kameralne ale każdy traktowany jest w sposób indywidualny. Polecam jeszcze raz szkołę językową TFLS, naprawdę warto.

Gość gość
Ja jestem zadowolona z TFLS. Wysoka jakość nauczania. Doświadczeni lektorzy, z pasją nauczania, ukierunkowani na indywidualne potrzeby każdego ucznia. Polecam.

Gość gość
Polecam TFLS. Genialna atmosfera, super ludzie i lektorzy. Produktywne, owocne zajęcia.