Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Namysłów województwo opoIskie

hurrra! w Namysłowie wreszcie wybudowali

Polecane posty

pierwszy w historii Namysłowa miejski szalet!w rynku. na samym środku. pojutrze transmitowane na całą Polskę uroczyste jego otwarcie!

Gość gość
Weź się pode mnie nie podszywaj Magda wejdź na temat powiat namysłowski stawia na odnawialne źródła energii oraz na ten temat o lidlu

Gość gość
odpisz madziu później odczytam bo na tvn player na laptopie sobie obejrze kilka odcinków szkoły na ipli chciałem obejrzeć program nasz nowy dom ale nie ma go na ipli przeszukałam wszystkie programy przecież nie zszedł z anteny polsatu na kiepskich ostatniego środowego odcinka nie zamieścili a chciałem obejrzeć ten ostatni z marynarzem ten co go w telewizji widziałem jest a tego całkiem nowego nie ma wsztstkie odcinki kiepskich widziałem w telewizji teraz nie ma nic ciekawego cyfrowy polsat od grudnia na piętrze u mnie w domu mamy a od 10 lat w domu na parterze u mojego wujka (brata mojego ojca tam myśmy wtedy mnóstwo programów oglądali mój ojciec go mu kupił i on tego dekodera u wujka jest właścicielem ojciec kupił cp bo wujek ciągle tylko mecze i jakieś siatkówki tenisy jakieś biegi narciarskie ogląda :(

Gość gość
PS ten nasz dom mój dziadek ojciec wujka i mojego ojca w latach osiemdziesiątych budował gdy wujek z ojcem byli dziećmi mój ojciec urodził się w 1976 roku a wujek w 1981 mamy dwa pietra na ostatnim jest strych mamy klatkę schodową kotłownię spiżarnie dwa wejścia do domu jedno z gankiem ale jednym wchodzimy mamy dwa mieszkania i na dole i na górze do mieszkania są drzwi od sieni (na parterze) i klatki schodowej na górze my na mamy dwie łazienki kuchnie oni jedną kuchnie i łazienkę i my też jedną kuchnie i łazienkę my mamy 3 pokoje schowek na ubrania oni dwa pokoje oraz obok łazienki ubikacje (oczywiście z kiblem ze spłuczką jakbyś idiotko nie wiedziała od zawsze) a my nie mamy ubikacji bo kibel (ze spłuczkę) mamy w łazience a oni mają w ubikacji a w łazience nie mają oni i my mamy przedpokój my na górze kilka lat temu wymieniliśmy telewizor na płaski a dziadki na dole teraz zimą bo mieli stary ale im sie popsuł i nowy płaski kupili ja im od kilku lat mówiłem by sobie nowy kupili a ci mówili nie aż w końcu im sie popsuł wujek ma swój osobno od dziadków w sąsiednim pokoju

Gość gość
Madzia odpisz

Gość gość
Odpisz

Gość gość
Odpisz Magda

Gość gość
Up

Gość gość
Magdalenno odpisz korczunko na noże aaa

to wal się Magdalenno