Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

widze sporo nieopalonych kobiet..fuj..jak brzydko wyglada biala skóra..

Polecane posty

Gość gość

paskudnie to wygląda jak dziewczyna ma białe ciało..bleee

Gość gość
tak zauwaz ze brzydule i tzw ekolożki których nikt nie chce posuwać najwięcej mówią o ''zaletach'' unikania słońca piekne laski mają naturalną zdrowa opalenizne

Gość gość
A mi sie wlasnie bardzo podoba mleczna skora mmmmm :)

Gość gość
To wypad do Afryki opalone ku/tasy! Jestem białoskórą kobietą i nie mam zamiaru dla byle ciulów narażać się na UV i szybsze zmarszczki. Kropka!

Gość skunks
też dzisiaj zwróciłem uwagę na mądre Polki w krótkich sukienkach , wyglądają tak pięknie i kobieco, że ciarki przechodzą po plecach i to jest najważniejsze, że omijają szerokim łukiem solaria lub inne punkty zabiegowe z opalaniem natychmiastowym ! Dziewczyny, kobiety jesteście piękne i mądre !

Gość gość
Ciekawe gdzie sie tak mialy opalic. To wlasnie solaria i opalona,ciemna skora jest niemodna i niezdrowa.

Gość gość
Naturalna opalenizna w maju???zaledwie pare dni było ciepłych a ty już mówisz o naturalnej opaleniźnie??lato dopiero się zacznie, a chyba opaleniznę uzyskuje się odsłaniając blade ciało...czy mi się wydaje?

Gość gość
Opalenicom szybciej wiotczeje i starzeje sie skora. Poogladaj w necie zdjecia takich starych fok :-/

Gość gość
ja nienawidzę sie opalać i o wiele bardziej lubię być biała x niestety mi opalenizna długo się trzyma :o zeszłym roku byłam raz, tylko raz nad jeziorem, popływałam z 2h, niestety się opaliłam, a opalenizna trzyma się do dziś i mam m.in biały pasek na plecach :( podobnie było 3 lata temu, wtedy byłam 2 razy nad jeziorem też 2/3h a opalenizna trzymała się prawie 2 lata....

Gość gość
może być naturalna opalenizna ,ja mam swoją oliwkową karnację i jak słonko przygrzało to na drugi dzień wyglądałam prawie jak cyganka

Gość prawictwo pospolite 152
ja tam preferuje jasną karnacje u kobiet .. JAk sie rozbiorą to wyglądają zjawiskowo .... Lekka opalenizna też nie zaszkodzi ale blade wyglądają najlepiej http://www.fotosik.pl/zdjecie/0c547efa71cb984a

Gość gość
To nie patrz :) Nie istnieje po to zeby spelnac twoje wymogi estetyczne.

Gość gość
opalenizna już dawno nie modna,,masz opóżnienia w trendach mody

Gość gość
nie przepadam za opaloną skórą i staram się unikać opalania jak tylko mogę :)

Gość gość
Opalanie nadmierne jest bardzo niezdrowe, ci którzy mają chociaż trochę wiedzy to unikają nadmiernego opalania.. nie wiecie jakie teraz promieniowanie UVa i uvb jest szkodliwe? To wróćcie do książek!! Zdrowy na umyśle człowiek smaruję się kremem z filtrem, bo wie jakie konsekwencje przynosi takie opalanie

Gość gość
Szkoda ze nie wieszautorze ze kolczyki i opalenizna byly symbolem niewolnictwa a potem plebsu. Hahahahaha takze wiesz...

Gość gość
Te symbole niewolnictwa, biedy, zmarszczki i wielbienie bladej skóry. Też kiedyś tak pisałam, dopóki nie poszłam na solarium z koleżankami. Byłam dwa razy, starczy. I nigdy więcej takich bzdur pisać nie będę. Opalona skóra wygląda pięknie, zwłaszcza w białym :)

Gość gość
Jasne ze opalona skóra wygląda pięknie, nie mówię oczywiście o skwarkach spalonych na solarium, ja całą jesień i zimę chodze na solarium dwa razy w miesiącu i teraz nie wstydze się wskoczyć w krótkie spodenki, a to te blade jak ramy od okien plastikowych dziewczyny wyglądają jak żywe trupy, jakby miały zaraz umrzeć a przynajmniej jakby miały anemię, na bladych nogach widać wszystkie popekane naczynka, każdą żyłkę, bleee

Gość gość
Mnie się kojarzy z żółtaczką. Jak ktoś ma naturalnie ciemniejszą skórę to fajnie, ale blade osoby po opaleniu mają albo różowy albo pomarańczowy odcień.

Gość gość
Opalona jak chłopka, czy arystokratycznie blada. Trudny wybór. 🖐️

Gość gość
Nie chodzi o to żeby się w ogóle nie opalać. . Nie umiecie czytać? Mówię o tym żeby się smarować filtrami, też można się wtedy opaloc ale ZDROWO

Gość gość
Zdajesz sobie sprawę, że opalenizna to nic innego jak reakcja obronna organizmu??? Opalona skóra wygląda pięknie - tu się z Tobą zgodzę. Jednak słońce OGROMNIE przyśpiesza proces starzenia się skóry a co za tym idzie - kobiety opalające się w wieku 35 lat wyglądają na 45. Więc mając do wyboru kilka lat ładnej opalenizny a DEKADY pięknej i młodo wyglądającej buzi - wybieram to drugie. Ja w ogóle jadę po bandzie. Używam kremów z filtrem CODZIENNIE przez cały rok. Zimą i jesienią 30+, wiosna i lato 50+. Ja mam 34 a wyglądam na 25 lat. Moja koleżanka, która od liceum chodzi na solarium wygląda na rycząca 40-tke choć jesteśmy w tym samy wieku...

Gość skunks
mądra kobieta opalająca się stopniowo w kąpielach słonecznych nawet nago przede wszystkim nago ! solarkom faceci mówią NIE dla ich dobra i zdrowotności ! naturalnie opalona duupka kobiety wygląda bardzo apetycznie

Gość gość
Normalna skóra

Gość prawictwo pospolite 152
w Polskim klimacie człowiek nie opala sie tak szybko na sloncu bo to nie jest Grecja .. Wiadomo ze w kilka dni nie ma szans zeby zamienil sie w skwarka Chodzi o to by nie leżeć na sloncu przez 8 godzin .. 3 godziny dziennie wystarczy

Gość gość
Dokładnie jasna skóra jest okropna. Ale tak samo jak spalona po solarium. To widać. Skrajności są zle. Trzeba wyposrodkowac. Sama mam trochę ciemniejsza i nawet nie muszę się opalać. Jestem z tego bardzo dumna :)